uKit.com
Acasă » Actualizări

Prima actualizare a verii

Adăugat de: Felicia , 1:23 PM 1673

Cea mai nouă actualizare se referă la a vă face experiența de creare a website-ului cât mai ușoară și mai profesionistă. Acum aveți posibilitatea să ascundeți conținutul website-ului față de motoarele de căutare, precum și să adăugați imagini pe site prin intermediul unui simplu link. În plus, și lucrul cu widget-ul Lista de prețuri a devenit acum mult mai ușor.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Meniu fix & un nou panou cu widget-uri

Adăugat de: Felicia , 8:29 AM 1830

Începând de astăzi este mult mai ușor pentru vizitatorii dvs. să navigheze în cadrul site-ului, datorită opțiunii meniu fix în partea de sus. De asemenea, nu am uitat nici de confortul proprietarilor de website-uri și am lansat un nou panou cu widget-uri astfel încât să le puteți administra cu ușurință!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi planuri tarifare & noi opțiuni interesante

Adăugat de: Felicia , 6:39 PM 1916

Astăzi ne face plăcere să vă prezentăm noile planuri tarifare și oportunități din cadrul sistemului uKit. În ultimele luni am lucrat îndelung pentru a vă putea oferi opțiuni noi și interesante, astfel încât website-urile dvs. să devină mult mai puternice. Acum, în mâinile potrivite, un website uKit pentru fi de nerecunoscut.

Citește mai mult1 comentarii

Am lansat colecția de primăvară: noi șabloane uKit

Adăugat de: Felicia , 10:00 AM 1802

Misiunea noastră este să vă oferim, în permanență, și cele mai frumoase șabloane, nu doar cele mai utile widget-uri. De aceea, astăzi avem plăcerea să vă prezentăm noile șabloane care au fost adăugate în cadrul categoriilor: Auto, Sport & Fitness, Florărie, Fotomodel, Artist tatuaje, Muzică, Afaceri & Finanțe, Utilități și Stilist. Mai mult, în urma solicitărilor primite din partea dvs, am introdus o nouă categorie - Educație, iar în curând vom lansa și șabloane destinate organizării de nunți.

View New DesignsNiciun comentariu adăugat

Casetă de căutare pentru magazin & verificare e-mail

Adăugat de: Felicia , 10:38 AM 1632

Cu toate că petrecem foarte mult timp cu îmbunătățirile majore, nu trecem cu vederea nici micile actualizări de care aveți, cu siguranță, nevoie. Astăzi am lansat opțiunea de căutare pentru magazinul online, astfel încât clienții dvs. să poată naviga și achiziționa cu ușurință produsele oferite. În plus, am adăugat și funcția de verificare a e-mail-ului, pentru a preveni spam-ul.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Prima actualizare din 2016: Schimbarea design-ului și multe altele

Adăugat de: Felicia , 2:00 PM 1941

Ne face plăcere să prezentăm una dintre una dintre cele mai așteptate opțiuni a fost adăugată în cadrul sistemului nostru, și anume posibilitatea de a modifica șablonului unui website. Acum, dacă ați creat un website, ați adăugat conținut, dar într-un anumit punct v-ați decis că totuși șablonul ales nu este cel potrivit pentru dvs., puteți să-l schimbați cu ușurință. Dar asta nu e tot, mai avem și alte vești bune: în cadrul acestei actualizări, am adăugat și setări SEO suplimentare pentru titluri.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Alinierea cardurilor după înălțime & imagini tematice

Adăugat de: Felicia , 1:00 PM 1777

Chiar dacă ne aflăm în sezonul sărbătorilor de iarnă, echipa noastră vine în continuare cu noutăți care să vă surprindă în mod plăcut. Astăzi dorim să vă prezentăm un nou widget, LiveAgent, precum și posibilitatea de a alinia cardurile de prezentare după înălțime. De asemenea, în funcție de domeniul de activitate al afacerii pe care o administrați, vă oferim și imagini tematice în cadrul galeriei, slider-ului și cardurilor de prezentare.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Îmbunătățiți experiența utilizatorilor prin LiveAgent

Adăugat de: Felicia , 4:20 PM 1656

Astăzi dorim să vă prezentăm un nou widget pentru live chat, LiveAgent. Acesta vă permite să intrați în contact cu vizitatorii website-ului în timp real, rezolvând astfel mult mai ușor neclaritățile acestora și crescând gradul de conversie a acestora în clienți fideli.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Iată noul instrument de promovare

Adăugat de: Felicia , 4:30 PM 1703

Fiecare proprietar de website-uri se întreabă cum poate face ca site-ul său să fie găsit cu ușurință pe Google. Totuși, foarte puține persoane știu că este esențial să aleagă momentul potrivit pentru indexarea în cadrul motoarelor de căutare. Dacă acest lucru se realizează prea devreme, de exemplu imediat după creare, promovarea nu-și va avea rostul sau, din contra, va avea efecte negative. Dar cum știți că este momentul potrivit? Săptămâna aceasta ne face plăcere să vă prezentăm un nou instrument de Promovare care vă analizează website-ul și vă informează dacă acesta este pregătit sau nu.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Descoperiți noile ferestre tip Pop-up & link-uri

Adăugat de: Felicia , 5:29 PM 1619

Unul dintre obiectivele noastre principale este acela de a aduce îmbunătățiri platformei, precum și de a adăuga instrumente noi, intuitive și utile, astfel încât utilizatorii noștri să aibă o experiență cât mai plăcută. Săptămâna aceasta ne face plăcere să prezentăm o opțiune mult așteptată — aceasta vă oferă posibilitatea de a crea ferestre tip pop-up, pe care să le conectați la butoanele din cadrul website-ului. Acestea pot fi utilizate în numeroase modalități, de exemplu să creați un Formular de Contact sau un Formular de Comandă.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
« 1 2 3 4 5 6 »