uKit.com
Acasă » Actualizări

Configurare font-uri pentru uKit!

Adăugat de: Felicia , 2:23 PM 1651

Primăvara parcă ne aduce mai multă energie și creativitate, așadar astăzi dorim să vă prezentăm noi elemente pe care tocmai le-am lansat în cadrul sistemului. Mulți utilizatori ne-au solicitat această funcție și noi ne-am conformat: de acum puteți modifica font-urile implicite, în cadrul setărilor de design a website-ului personal!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi opțiuni pentru hărți

Adăugat de: Felicia , 0:10 AM 1962

Perioada aceasta a anului este una ploioasă sau cu zăpadă și extrem de friguroasă. Dar, echipa uKit știe cum să readucă soarele la orizont :) Pentru a încălzi atmosfera, am pregătit o nouă actualizare interesantă și extrem de utilă. Astăzi lansăm un set de noi opțiuni pentru hărți!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi opțiuni pentru secțiuni sunt acum disponibile

Adăugat de: Felicia , 3:08 PM 1838

Am revenit cu vești bune! Astăzi dorim să vă prezentăm noi opțiuni care vă vor ajuta să creați un aspect și mai atractiv pentru website-ul dvs.! Setul de opțiuni care vă ajută să gestionați design-ul website-ului a fost extins și împărțit în două categorii: aspect și fundal. Descoperiți mai multe informații.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Copierea secțiunilor & adăugarea lor la Favorite

Adăugat de: Felicia , 12:25 PM 2117

V-ați săturat să personalizați același tip de secțiuni pentru fiecare pagină în parte? Acum secțiunile finalizate pot fi copiate instant de pe o pagină pe alta iar pe cele mai des utilizate le puteți adăuga la Favorite, pentru acces mai rapid.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Pagină personalizată 404, animații secțiuni & marcatori hartă

Adăugat de: Felicia , 6:34 PM 2048

Ce este nou în cadrul uKit? Ne face plăcere să vă prezentăm câteva noi opțiuni din cadrul sistemului. Acum, puteți personaliza pagina de eroare 404, să adăugați animații secțiunilor și să marcați adrese multiple pe hartă!

Citește mai mult2 comentarii

Versiune website pentru cei cu deficiențe de vedere

Adăugat de: Felicia , 11:30 AM 1737

Vara aceasta a fost una destul de aglomerată aici, la uKit, numeroase opțiuni noi și actualizări fiind lansate în această perioadă. Pentru a marca sfârșitul verii, dorim să vă prezentăm ultima actualizare din acest sezon — posibilitatea de a oferi utilizatorilor dvs. o versiune a site-ului specială, pentru cei cu deficiențe de vedere.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Haideți să vorbim despre vreme

Adăugat de: Felicia , 2:00 PM 2032

Vara aceasta am făcut numeroase progrese, însă nu ne oprim aici. Urmează alte actualizări interesante, iar prima dintre acestea o reprezintă adăugarea widget-ului Vreme. Informați-vă utilizatorii în timp real cu privire la vreme, cu ajutorul widget-ului specializat.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi opțiuni la Blog

Adăugat de: Felicia , 6:42 PM 1995

În permanență luăm în calcul feedback-ul primit și ne face o adevărată plăcere să transformăm sugestiile dvs. în realitate. Astăzi dorim să vă prezentăm noi opțiuni în cadrul blogului — integrare video și programarea postărilor.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

3...2...1...Cronometrul este pregătit!

Adăugat de: Felicia , 4:07 PM 2071

V-am promis mai multe noutăți interesante în această vară și iată că suntem pregătiți să vă prezentăm un nou widget mult așteptat: Cronometrul. Acesta vă permite să creați o numărătoare inversă până la un anumit eveniment și este soluția ideală pentru promoții, oferte speciale, lansări de produse, aniversări, nunți, nașteri și multe altele!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Opțiunea Duplică pentru widget-uri și secțiuni

Adăugat de: Felicia , 11:30 AM 1818

Și ca să continuăm seria actualizărilor, o nouă opțiune mult așteptată și-a făcut loc în cadrul constructorului nostru. Astăzi avem plăcerea de a vă prezenta posibilitatea de a duplica atât widget-urile cât și secțiunile!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
« 1 2 3 4 5 6 »