Întotdeauna v-am ascultat cu atenție părerile și sugestiile iar, în baza lor, am implementat și această opțiune. În primul rând, a vă face website-ul accesibil și pentru cei cu deficiențe de vedere vă va permite să aveți o audiență mai mare și să vă creșteți numărul de potențiali clienți. De asemenea, din punct de vedere etic, acest lucru trebuie făcut: cei cu deficiențe de vedere, cu siguranță, vor aprecia eforturile dvs., iar apropiații lor vor observa grija pe care o aveți pentru aceștia.

Pe lângă motivele etice și comerciale, mai există și aspectul legal. Există posibilitatea ca, în anumite țări, existența unei astfel de versiuni șă fie reglementată prin lege. De exemplu, începând cu anul 2011, website-urile federale din Statele Unite trebuie să fie accesibile și persoanelor cu dizabilități. Această lege nu se aplică, momentan, și domeniului privat de afaceri, dar existența unei astfel de versiuni este totuși recomandată.

Opțiunea pentru activarea versiunii pentru cei cu deficiențe de vedere este localizată în secțiunea Design a Constructorului. Acolo puteți stabili culoarea barei, precum și alinierea butonului de modificare.

Acesta va fi afișat în partea de sus a website-ului publicat. Meniul cu setările versiunii rămâne în partea de sus și nu influențează rularea paginii.

În momentul activării acestei versiuni, vizitatorii website-ului vor putea stabili, în mod independent, dimensiunea fontului, alege schema de culori și activa/dezactiva afișarea imaginilor.

Asta este tot pentru moment și, ca de obicei, așteptăm cu interes părerile și sugestiile dvs.!


Comentariul dvs
avatar