Pagina 404

Cu toate că faceți tot posibilul să vă asigurați că toate link-urile duc la o anumită pagină din cadrul website-ului, există întotdeauna șansa ca, din greșeală, să oferiți un link setat incorect sau chiar utilizatorii dvs. să scrie greșit adresa paginii. Ce se întâmplă în cazul acesta? Apare un mesaj de eroare standard. Nu este tocmai varianta ideală de a comunica cu utilizatorii site-ului. Cu ajutorul acestei actualizări, veți putea personaliza pagina “404 Pagina nu a fost găsită” în funcție de preferințele dvs. Link-uri? Imagini? Text personalizat? Totul se regăsește aici.

Pentru a testa această nouă opțiune, accesați secțiunea Pagini și selectați Pagini de sistem. Apoi, selectați 404 și dați click pe (rotiță) pentru a accesa opțiunile de editare.

În funcție de preferințele dvs., aveți posibilitatea de a alege unul dintre cele 3 design-uri prestabilite și câteva culori standard ale șablonului sau o imagine. De asemenea, puteți utiliza și configura titlul și textul. Bineînțeles, puteți introduce link-uri în cadrul textului.

Adăugarea animației la secțiuni

Cea de-a doua actualizare se referă la efectele de animație pentru aspectul secțiunilor. În timp ce navigați pe internet, cu siguranță ați văzut numeroase website-uri al căror conținut “zbura” pe pagină, se extindea sau se pierdea în fundal. Acum, toate aceste animații sunt disponibile și în cadrul uKit.

Pentru a adăuga animația, accesați secțiunea Design, dați click pe rotița din dreptul opțiunii și selectați paginile la care doriți să adăugați animația.

Acum, paginile selectate vor fi mult mai plăcute la vedere.

Mai mulți marcatori pe hartă!

A treia actualizare este, de asemenea, realizată în urma solicitărilor primite din partea utilizatorilor. Acum, widget-ul Hartă vă permite să adăugați mai mulți marcatori. În cazul în care aveți mai multe sedii sau, pur și simplu, doriți să etichetați mai multe locații — această actualizare este ideală pentru dvs.

Pentru a accesa această opțiune, deschideți setările widget-ului, click pe Adaugă marcator hartă și introduceți informațiile necesare. Harta se va centra automat pentru a afișa toate locațiile marcate. Puteți adăuga până la 10 marcatori.

Opțiunea poate fi utilizată atât pe hărțile Google Maps, dar și pe Bing Maps.

Ca de obicei, echipa noastră continuă să îmbunătățească sistemul. De aceea, orice sugestii aveți, le așteptăm cu un real interes!


Comentarii: 2
avatar
0
1 iStudio • 3:21 PM, 2016-09-20
Buna ziua. Doresc sa stiu daca pe viitor va exista si o optiune de streaming online cam to cam pentru a fi implementata in site-ul personal?
avatar
0
2 Felicia • 4:32 PM, 2016-09-21
Bună,
Te rugăm să ne oferi mai multe informații cu privire la opțiunea pe care o dorești: scopul acesteia (modul de utilizare), formatul necesar și chiar link-uri cu exemple.
Comentariul dvs
avatar