Adăugarea unui video în cadrul postărilor de pe Blog

Sunt multe lucruri care pot fi comunicare mai ușor prin intermediul unui video de 2 minute decât printr-un articol de 1.500 de cuvinte. Din acest motiv, am decis să adăugăm o nouă opțiune care să vă permită să integrați clipuri video în cadrul postărilor de pe blog. Testați-o acum și descoperiți cum conținutul video poate mări implicarea audienței.

Pentru a adăuga un video:

  • Accesați pagina Blog/Știri a website-ului dvs.
  • Dați click pe postarea din cadrul blog-ului
  • Click pe text pentru a deschide opțiunile de formatare
  • Din meniul din stânga, selectați Video

Notă: Pentru a putea adăuga video-ul în cadrul postării, acesta trebuie să fie găzduit de YouTube sau Vimeo.

Odată adăugat, un video poate fi aliniat la dreapta, la stânga, centrat sau redimensionat prin tragerea chenarului.

Oferiți știrilor dvs. ocazia de a fi mai ușor de procesat și de a conține mai multe informații!

Programați publicarea unui articol

O altă opțiune pe care ne face plăcere să o prezentăm astăzi este la fel de interesantă și utilă ca cea anterioară. Dacă sunteți colaborator pe platforme de știri sau blog-uri, sau administrați comunități în media socială, cu siguranță sunteți deja familiar cu instrumentul de programare a postărilor. Scrieți articolul când aveți timp iar apoi îl programați pentru a fi publicat la o dată din viitor. Este extrem de simplu - nici nu trebuie să fiți online la data programată pentru publicare.


Asta este tot ce trebuie făcut - acum articolul este programat și așteaptă momentul potrivit pentru a fi publicat, iar dvs. vă puteți concentra în continuare pe lucruri mai importante. V-ați răzgândit și doriți să modificați ora sau data publicării? Se poate modifica oricând, în doar câteva secunde!

Aveți întrebări sau sugestii? Nu ezitați să ne împărtășiți gândurile și impresiile dvs. prin intermediul comentariilor. Le așteptăm cu un real interes.


Comentariul dvs
avatar