Unde se regăsesc noile setări?

Pentru a schimba font-urile de pe website, accesați secțiunea Design, din modul Constructor. Am reorganizat interfața acesteia și am adăugat noile seturi de opțiuni:

Prin navigarea la Font-uri, puteți administra seturile pentru website. De ce le numim seturi?
Pentru că facem tot posibilul să urmăm cele mai noi reguli de design și utilizabilitate iar, conform acestora, este recomandat să “vă jucați cu font-urile” pe site, folosind cel puțin 2 variante. Din acest motiv am introdus opțiunea de set – font-ul #1 va fi aplicat titlurilor de pe site (se va aplica atât la stilurile din Titlu, cât și la titlurile widget-urilor și a cardurilor), iar font-ul #2 va fi utilizat în cadrul celorlalte texte.

Ce anume poate fi modificat?

În mod implicit, fiecare șablon are un set de font-uri predefinit, pe care-l puteți vedea în momentul în care selectați șablonul, la crearea site-ului. Designerii noștri au avut deja grijă de toate aspectele și au pregătit 3 seturi suplimentare de font-uri, care le-au considerat a fi cele mai bune combinatii. Dar, puteți să vă creați oricând propriul set, nu doar alegând tipul font-ului, ci stabilind și dimensiunea, stilul și spațierea.

Vă recomandăm să aveți multă grijă atunci când stabiliți spațerea și să verificați cum sunt afișate fonturile pe toate dispozitivele.

Cum pot crea a set?

Accesați secțiunea Design, rulați în jos până vedeți butonul Creare set și dați click pe acesta:

Treceți cursorul peste noul set creat și dați click pe pictograma de editare :

Personalizați setările font-ului, însă cu atenție mare la alegerea înălțimii rândului.

Exemplu de utilizare a noii opțiuni

Iată cum prin doar câteva click-uri puteți oferi un nou aspect website-ului, dar fără a aduce alte modificările globale la design:

Pentru orice sugestii, critici, vă invităm să lăsați un comentariu la acest articol - așa cum deja v-am obișnuit, acestea stau la baza actualizărilor din cadrul sistemului.

Noi ne vom revedea curând și alte noutăți :)


Comentariul dvs
avatar