uKit.com
Acasă » Actualizări

Optimizare grafică & un nou efect Parallax

Adăugat de: Felicia , 9:45 AM 1422

Imaginile extraordinare ajută la crearea unui website de succes. Acestea vă ajută site-ul să aibă o poziție mai bună în rezultatele motoarelor de căutare, atrag noi clienți și mențin activ interesul lor. Din acest motiv, ne face plăcere să vă prezentăm această actualizare importantă. Acum, grafica de pe website-urile uKit este optimizată suplimentar, ceea ce îmbunătățește performanța site-ului și timpul de încărcare al paginii. În plus, am adăugat și un nou efect parallax!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

uKit Alt 2.0: Convertiți-vă pagina de FB într-un website

Adăugat de: Felicia , 7:29 AM 1484

Cu un an în urmă, vă prezentam prima versiune a convertorului care vă permite să creați, în baza unei pagini de Facebook, un website complet funcțional și adaptiv. Având în vedere că existau foarte puține produse similare pe piața web la acel moment (la fel ca și acum, de altfel), această opțiune a stârnit interesul multor utilizatori — uKit Alt a fost utilizat de peste 30mii de ori, din momentul lansării. Astăzi, ne face plăcere să vă prezentăm noua versiune a acestui convertor — actualizată și îmbunătățită.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi widget-uri în uKit: “Etape” și “Cronologie”

Adăugat de: Felicia , 1:46 PM 1536

Întotdeauna este o adevărată plăcere să vă anunțăm noile actualizări, dar astăzi suntem extrem de încântați deoarece avem de prezentat DOUĂ noi widget-uri!

Acestea vor fi de ajutor tuturor utilizatorilor: chiar dacă doriți să creați website-uri cu o singură pagină, doriți să publicați pagina programului unui eveniment sau doar căutați o metodă pentru aranjarea unei liste pe o pagină într-un mod plăcut — noile noastre widget-uri vor fi soluția potrivită.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi opțiuni ferestre tip pop-up

Adăugat de: Felicia , 10:10 AM 1600

Începem această săptămână cu o noutate în cadrul Constructorului. De această dată am mărit opțiunile pentru administrarea ferestrelor tip pop-up și am transferat setările acestora în panoul cu widget-uri din partea stângă.

Acum puteți stabili ca o fereastră tip pop-up să se deschidă după o anumită perioadă de timp, să apară când utilizatorul rulează pagina sau e pe punctul de a părăsi website-ul. Multe alte opțiuni vor apărea în curând!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Conectarea AmoCRM la website-ul uKit

Adăugat de: Felicia , 2:55 PM 1645

Mulți dintre voi ne-ați solicitat în ultima vreme integrarea unei soluții pentru a ține evidența clienților și a comenzilor (adică un sistem pentru administrarea relațiilor cu clienții - CRM) prin care să gestionați în mod eficient lead-urilor primite.

Voi ați cerut - noi am pus în practică, așadar vă prezentăm astăzi noul widget AmoCRM!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Am lansat noul widget “Butoane distribuire”!

Adăugat de: Felicia , 1:28 PM 1498

Vara este sezonul cel mai așteptat din an - aduce soare, căldură, vacanțe… Dar, echipa noastră continuă dezvoltarea platformei în același ritm, așadar, pentru noi, sezonul estival vine doar cu actualizări cât mai utile și interesante.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Primele actualizări ale verii

Adăugat de: Felicia , 12:10 PM 1500

În sfârșit a venit vara și a adus cu ea prima actualizare din acest sezon!

Vă prezentăm varianta actualizată a widgetului Video, un nou titlu de sistem tip "reply-to" pentru formularele de contact și setări ușor de utilizat pentru magazinul online.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Plata prin Wallet One pentru magazinele uKit

Adăugat de: Felicia , 1:20 PM 1577

Ne face plăcere să vă aducem o nouă veste bună: începând de acum, proprietarii de magazine online create prin intermediul uKit pot conecta o nouă metodă de plată — Wallet One Checkout.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Opțiuni produse în Magazinul Online uKit

Adăugat de: Felicia , 4:46 PM 1544

În cadrul actualizării de astăzi, vă aducem un nou element care va îmbunătăți funcționalitatea Magazinului Online uKit — opțiuni pentru produse. De acum, în setările widget-ului Produs puteți adăuga variante pentru produsele din magazin, care vor putea fi selectate. Acest aspect permite clienților să comande o anumită variantă de produs (de exemplu: o anumită culoare sau dimensiune), dar și să vadă diferența de preț, în funcție de alegerea realizată.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noul instrument de editare a imaginii este aici

Adăugat de: Felicia , 2:40 PM 2181

Mulți dintre voi, cu siguranță, ați observat deja că modul de editare al imaginii a fost îmbunătățit deja. Acum este mult mai ușor să alegeți partea din imagine care doriți să o afișați, prin eliminarea elementelor lipsite de importanță precum marginile, un filigran rămas într-un colț sau orice alte detalii.

Citește mai mult2 comentarii
« 1 2 3 4 5 6 »