Ce este Wallet One?

Wallet One este un sistem internațional de plăți electronice lansat în 2007. La momentul actual, peste 12 milioane de utilizatori își achită cumpărăturile prin intermediul acestuia; sistemul este utilizat de peste 40 de mii de magazine online și platforme de vânzări.

Plățile se pot realiza în 11 valute: dolar american, euro, zlot polonez, rubla rusească, tenge kazah, somoni tadjik, hirvna ucraineană, lari georgian, zambian kwacha, manat azer și som kirgiz.

Serviciul Wallet One oferă posibilitatea clienților de a achita prin cele mai populare metode de plată, precum carduri bancare, online banking, SMS, chioșcuri de plată, depunere numerar și altele (peste 100 de metode de plată).

Cum pot conecta Wallet One?

Accesați setările magazinului online și deschideți tab-ul Plată. În secțiunea Conectare metode de plată, selectați Wallet One din lista opțiunilor disponibile și dați click pe Conectează.

Dacă nu aveți un cont în cadrul acestui sistem de plăți, creați-vă unul aici.
După aceasta, sistemul vă va oferi ID-ul magazinului, pe care trebuie să-l specificați în cadrul uKit. Pentru instrucțiuni despre cum să conectați Wallet One, vă invităm să consultați secțiunea aferentă din Întrebări frecvente:

Cum conectez Wallet One la magazinul online uKit

Aveți neclarități?

Nu ezitați să le menționați într-un comentariu mai jos!


Comentariul dvs
avatar