Cum să adaug opțiunile pentru un produs?

La fel ca la orice alt element din cadrul uKit, sunt necesare doar câteva click-uri pentru adăugare! În modul Constructor, deschideți pagina cu produse a magazinului:

Dați click pe produsul la care doriți să adăugați opțiuni. În colțul din stânga sus, elementul corespunzător va apărea:

Adăugarea costurilor suplimentare

Simpla adăugare a variantelor pentru fiecare produs este utilă, dar ceea ce face această actualizare și mai interesantă, este următoarea posibilitate - pentru fiecare variantă de produs, în câmpul Adaos puteți adăuga un modificator pentru prețul inițial. Acesta este adăugat sau scăzut și poate fi reprezentat de o valoare fixă sau de un procent din valoarea produsului. Pentru a utiliza procent din valoare, este suficient să introduceți procentajul prin intermediul semnului % iar pentru a scădea o valoare fixă, introduceți semnul - (minus). Ce poate fi mai ușor de atât?

Pentru fiecare produs puteți adăuga până la 3 tipuri diferite de opțiuni (numărul de valori pentru fiecare opțiune este nelimitat, puteți specifica oricâte doriți). De exemplu, pentru îmbrăcăminte puteți adăuga mărimea (S, M, L și XL) și culoarea, pentru pizza puteți oferi diferite dimensiuni și sortimente, pentru servicii puteți utiliza termene limită etc.

Cum funcționează pentru cumpărător?

Opțiunile vor apărea în momentul în care clientul dorește să adauge produsul în coșul de cumpărături:

Așa cum deja v-ați obișnuit, vă invităm să ne oferiți sugestiile și/sau părerile dvs. într-un comentariu la acest articol. Așteptăm cu un real interes să ne povestiți despre experiența dvs. cu această opțiune și să ne specificați ce alte elemente ați dori să adăugăm pe viitor.


Comentariul dvs
avatar