Cu toate că a trecut ceva timp de când am lansat această opțiune, acum că a fost testată și îmbunătățită, dorim să v-o prezentăm mai în detaliu, mai ales că s-a lucrat destul de mult timp la implementarea sa.

Dacă în trecut trebuia să apelați la programe diferite de editare, precum Photoshop, pentru a elimina părțile nedorite dintr-o imagine, acum puteți face acest lucru direct pe pagina dvs.: repoziționați imaginea cu ajutorul cursorului, tăiați zonele nedorite, măriți sau micșorați!

În plus, instrumentul poate comprima imaginea descărcată, ceea ce este foarte important în materie de SEO și confort pentru utilizatorii site-ului care nu au o conexiune rapidă la internet, sau accesează site-ul de pe un dispozitiv mobil.

Înainte de actualizare

După actualizare

Pe lângă noul aspect și o interfață modernă, bineînțeles că am depus toate eforturile pentru a îmbunătăți partea de funcționalitate: am adăugat slider-ul pentru a ajusta dimensiunea imaginii, recreat complet logica funcției de zoom și am adăugat principalele setări în pictograme separate:

Dar haideți mai bine să o vedem direct în acțiune

Așa cum deja v-am obișnuit, așteptăm cu un real interes părerile dvs., în special echipa noastră de dezvoltatori, care a lucrat zi și noapte pentru a vă oferi această actualizare :)


Comentarii: 2
avatar
0
1 cumsaconstruiescro • 10:34 PM, 2017-05-06
Multumesc pentru informatii.
As dori sa va sugerez sa corectati greselile ortografice din articol.
Numai bine!
avatar
0
2 Felicia • 8:17 AM, 2017-05-07
Vă mulţumim pentru atenţionare. Micile "scăpări" au fost îndreptate.
Comentariul dvs
avatar