Alege pagina de FB pentru conversie

Cum funcționează?

Toate informațiile vor fi colectate direct de pe pagina de Facebook prin intermediul unui instrument API și vor fi transferate pe un șablon de site ales de dvs. În medie, procesul de conversie durează doar 2 minute și este complet sigur - nu putem publica sau modifica vreun element de pe pagina dvs. Conversia este o procedură unică, în timpul căreia doar colectăm informația și o duplicăm în cadrul website-ului nou creat.

Rețineți că există totuși anumite limitări pentru informațiile importate: 12 recenzii, 50 de fotografii, 50 de postări și 12 evenimente. Acestea au fost adăugate tocmai pentru a putea grăbi procesul de conversie. Dacă aveți nevoie să importați mai multe informații, puteți să solicitați acest lucru aici.

Înainte și după

Vă întrebați care sunt rezultatele finale? Iată câteva exemple:

Convertiți o pagină de FB

Care este următorul pas?

Din acest moment aveți propriul website și, cu siguranță, veți dori să-l și personalizați în funcție de preferințele dvs. Pentru aceasta, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe butonul Modifică și veți putea crea sau elimina pagini, conecta un domeniu personalizat, modifica aspectul/imaginile, adăuga widget-uri precum MailChimp, SoundClound, crea galerii/slide-uri, adăuga articole în cadrul blog-ului și multe altele. În plus, puteți verifica dacă website-ul este pregătit pentru a fi promovat, direct din Panoul Administrativ, sau puteți profita de instrumentele de promovare: adăugarea site-ului în Google Search Console, Google Maps, etc.

După cum se poate observa cu ușurință, uKit este soluția ideală pentru a crea un website complet pentru afacerea pe care o administrați.

Testați acum convertorul nostru și împărtășiți-ne impresiile! Așteptăm cu un real interes toate sugestiile și părerile dvs.!



Comentariul dvs
avatar