uKit.com
Acasă » Știri

Catalog magazin online și design-uri noi

Adăugat de: Felicia , 6:51 PM 510

Bună tuturor! După cum am promis, continuăm să creăm modele noi pentru un look modern și profesional, dar asta nu este tot! Suntem bucuroși să anunțăm o altă actualizare, de data aceasta pentru widget-ul magazin online.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Anul Nou cu noua bibliotecă de imagini

Adăugat de: Felicia , 12:31 PM 595

Se apropie sezonul sărbătorilor și am decis să vă facem un cadou — tocmai ne-am actualizat și lansat biblioteca cu imagini. Are o căutare convenabilă și acum puteți grupa imaginile în dosare.

Vedeți, mai jos, cum funcționează!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Cum să creați gratuit o pagină multi link pentru Instagram

Adăugat de: Felicia , 10:18 AM 671

Vești bune! Colegii noștri de la platforma uSocial au lansat un nou serviciu pentru cei care dezvoltă nu doar site-uri, dar și conturi în cadrul rețelelor sociale.

inTouch este un serviciu simplu, ușor de utilizat și gratuit pentru crearea paginilor multi link. De obicei, rețelele sociale permit plasarea unui singur link în antetul profilului. Așadar, inTouch este aici pentru a rezolva această problemă!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Cum adaug un formular pentru rezervări pe website-ul meu uKit?

Adăugat de: Felicia , 8:35 AM 801

Astăzi vă vom povesti despre o modalitate perfectă pentru a adăuga un formular pentru rezervări online pe website-ul dvs. uKit. Un astfel de formular va fi foarte util celor care oferă, de exemplu, servicii de înfrumusețare: coafură, machiaj, manichiură, etc.

Nu va dura mai mult de jumătate de oră pentru a conecta formularul și toate informațiile vor fi preluate automat din formular în cadrul sistemului CRM astfel încât veți lucra mai ușor cu acestea!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Descoperiți șabloanele uKit de vară!

Adăugat de: Felicia , 10:00 AM 769

Știm că vă doriți și design-uri noi, nu doar actualizări în cadrul constructorului. Așadar, am adăugat 16 șabloane noi, pe diferite teme! Iar lista va crește și mai mult în viitorul apropiat ;)

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noul widget Imagine

Adăugat de: Felicia , 7:45 AM 763

Săptămâna aceasta avem multe să vă povestim, așa că vom începe cu noul widget Imagine.

Acum puteți găsi nu doar opțiuni avansate pentru modificarea dimensiunii imaginii în cadrul secțiunii, dar veți putea și modifica imaginea prin adăugarea de efecte și texte direct în modul Editor, fără a mai utiliza editori grafici terți.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Reduceri de vară & Oferte pentru gânditorii strategici!

Adăugat de: Felicia , 3:00 PM 823

Făceam un brainstorm cu simpatica noastră echipă și, dintr-o dată, ne-a venit cea mai bună idee: de ce să nu vă facem o bucurie cu o reducere la toate abonamentele noastre? Asta pentru că vă iubim <3

Așadar, zis și făcut! Veți găsi codul promoțional în cadrul acestui articol. Pentru cei care planifică totul pe termen lung, avem o ofertă specială: un abonament pe 5 ani la preț de 2! 🚀

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Meniu tip Hamburger pentru website-ul uKit

Adăugat de: Felicia , 8:34 AM 791

Numai ce au fost lansate ultimele actualizări și deja o nouă opțiune și-a ocupat locul în cadrul uKit. Iată cea mai delicioasă actualizare — meniul tip hamburger!

Conectați un nou format pentru meniu printr-un singur click și personalizați-l după preferințe: stiluri, indentări, alinierea pe pagină — toate acestea pot fi modificate cu ușurință.

Isn't it awesome?!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Secțiune multi-pagină pentru site-urile uKit

Adăugat de: Felicia , 8:05 AM 846

Bună tuturor. În sfârșit este aici! Astăzi ne face plăcere să vă prezentăm prima din seria actualizărilor de primăvară/vară — mult așteptata opțiune pentru a adăuga o secțiune multi-pagină.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Pregătiri pentru aniversarea uKit și oferte speciale!

Adăugat de: Felicia , 10:10 AM 817

Dacă ați urmărit noutățile companiei în ultimii ani, cu siguranță stiți deja că abia așteptăm prima zi de primăvară — pe 1 martie ne sărbătorim aniversarea! :)

Creștem și, o dată cu noi, cresc și bonusurile oferite. Așadar, este timpul pentru tradiționala ofertă specială care aduce până la 12 luni bonus la orice abonament uKit!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
1 2 3 4 »