uKit.com
Acasă » Știri

Ofertă specială de Anul Nou!

Adăugat de: Felicia , 10:56 PM 1734

În perioada sărbătorilor este important să învățăm să fim darnici și, din acest motiv, echipa uKit v-a pregătit cadouri speciale — abonamente pe 5 ani și pe viață la un tarif special!

Citiți în continuare pentru a afla cum puteți profita de această ofertă, dar și pentru a descoperi cele mai importante realizări din 2016.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Transformați-vă pagina de Facebook într-un website complet

Adăugat de: Felicia , 7:27 PM 2122

Aveți o pagină de Facebook care prezintă produsele și serviciile oferite de compania dvs.? Dacă răspunsul este da, atunci avem vești bune! Acum este extrem de ușor să o transformați într-un website complet prin intermediul micului nostru convertor. Testați-l acum și veți avea propriul site în doar câteva minute.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Sărbătorim prima aniversare uKit

Adăugat de: Felicia , 1:00 PM 1695

1 martie este o zi importantă pentru noi toţi - constructorul nostru de website-uri împlinește un an și părăsește faza de testare beta. Pentru a sărbători această ocazie specială, aveți oportunitatea de a beneficia de serviciile uKit pentru website-ul creat, pe o perioadă nedeterminată!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Oferte pentru noul an!

Adăugat de: Felicia , 1:00 PM 1715

Anul 2015 se apropie de final, ceea ce înseamnă că au mai rămas doar 2 zile în care mai puteți oferi website-ului dvs un cadou de Anul Nou! Oferiți acestuia toate opțiunile necesare la jumătate de preț!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Cadouri de Crăciun de la uKit

Adăugat de: Felicia , 1:00 PM 1760

Chiar dacă nu ați intrat încă în febra pregătirilor de Crăciun, noi dorim să deschidem sezonul sărbătorilor de iarnă cu un cadou pentru website-ul dvs — 5 zile în care puteți achiziționa planul Premium uKit la jumătate de preț!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

A venit Black Friday. Profitați de reducerile de până la 50%!

Adăugat de: Felicia , 7:41 PM 1615

Tradițional, sfârșitul lunii noiembrie marchează perioada marilor reduceri în cadrul celor mai multe magazine, atât online cât și offline – în ziua binecunoscută de “Black Friday”. Din acest motiv, dorim să utilizăm această ocazie pentru a vă surprinde în mod plăcut cu numeroase surprize. Prima este aceea că, la uKit, Black Friday va dura 3 zile!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Înscrieți-vă în programul de afiliere uKit

Adăugat de: Felicia , 12:10 PM 1877

Astăzi avem deosebita plăcere de a anunța lansarea Programului de Afiliere uKit. Deoarece am primit numeroase mesaje de la utilizatorii noștri, în cadrul cărora eram întrebați dacă există posibilitatea de a câștiga bani promovând uKit, am decis să lansăm un program care să permită exact acest lucru!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Halloween cu uKit: 50% reducere

Adăugat de: Felicia , 4:00 PM 1695

Ne face plăcere să anunțăm că mult așteptata ofertă a ajuns! Pentru această ocazie specială am pregătit numeroase reduceri și coduri promoționale pentru toți utilizatorii noștri.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

uKit – Soluția dedicată afacerilor pentru crearea unui website de succes

Adăugat de: Raver , 4:50 PM 2169

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm lansarea oficială a sistemului uKit în limba română!

Aceasta este platforma ideală pentru a vă crea un website de prezentare pentru o afacere sau un magazin online: prin intermediul uKit beneficiați de o interfață intuitivă, design-uri complet optimizate pentru dispozitivele mobile, precum și instrumente dedicate mediului de afaceri.

Citește mai mult2 comentarii
« 1 2 3 4