Pentru că tocmai am împlinit 1 an, vă oferim câteva cadouri: o insignă specială & plan Premium pe viață!

Doar astăzi puteți beneficia de planul Premium pentru website-ul uKit, pentru o perioadă nedeterminată, la un tarif special fix!

Codul promoţional este: UKITFOREVER

Oferiţi acum viaţă eternă website-ului dvs.

Astfel, doar astăzi, 1 martie, până la ora 11:00 PM, puteți beneficia de această oportunitate unică. Tariful pentru Statutul Premium pe Viață este de doar 99$, echivalent cu achiziția acestuia pe aproximativ 2 ani!

Pentru a utiliza codul promoțional, dați click pe „Continuă ca Premium” în Panoul Administrativ al site-ului creat. Apoi, dați mai departe click pe link-ul „Aveți un cod promoțional?” de sub secțiunea „Cumpără acum” și introduceți codul promoțional UKITFOREVER .


Aţi primit insigna "uKit - 1 an"

A fost un an extraordinar, timp în care am înregistrat o creştere neaşteptată, precum şi numeroase actualizări. Toate acestea s-au petrecut datorită vouă, iar drept mulțumire, dorim să ne exprimăm recunoştinţa prin intermediul unei insigne special create cu ocazia aniversării. Sperăm să ne fiţi alături şi în continuare, aşteptând cu nerăbdare momentul în care vă vom putea oferi, cu recunoștință, insigna pentru aniversarea cu numărul 10!

Și, deoarece această zi este una specială din mai multe puncte de vedere, vă dorim ca acest 1 Martie să fie puntea de legătură către o primăvară plină de inspirație și fericire!

La cât mai multe zile însorite și creative, alături de echipa noastră!


Comentariul dvs
avatar