Oferta de Anul Nou

Începând de astăzi puteți beneficia de 3 pachete la un tarif special:

În primul rând, abonamentul Premium pe viață revine în forță: achitați o singură dată și beneficiați de toate opțiunile premium pe viață, inclusiv viitoarele actualizări și îmbunătățiri.

Pe lângă planul pe viată, puteți beneficia de pachete speciale pe 5 ani pentru Premium și Premium +. În ambele cazuri, aveți posibilitatea de a economisi bani - este mult mai avantajoasă achiziționarea abonamentului pe o perioadă mai lungă, decât achitarea lunară, sau chiar cea anuală.

Toate cele 3 oferte speciale sunt deja disponibile în cadrul Panoului Administrativ. Grăbiți-vă! Oferta este limitată!


Retrospectiva unui an special:

Deoarece ne apropiem cu pași repezi de începutul unui nou an, este momentul potrivit pentru a arunca o privire asupra celor mai importante momente din 2016:

Uitându-ne în urmă, putem spune că 2016 a fost un an extraordinar. Dar 2017 nu va fi deloc mai prejos: deja ne-am făcut planurile și avem pregătite numeroase surprize speciale pentru utilizatorii noștri: noi produse și opțiuni, printre care și lansarea unui Magazin online încorporat! Așadar, fiți alături de noi și în anul următor pentru a descoperi toate noutățile pe care le pregătim!


Comentariul dvs
avatar