Categorie nouă - Educație

După cum probabil ați intuit, în cadrul acestei categorii veți găsi șabloane destinate diferitelor instituții de învățământ, societăți care oferă cursuri de formare sau chiar persoanelor fizice care își oferă serviciile pentru cursuri private. În următoarea săptămână vom adăuga noi șabloane la această categorie, de aceea vă invităm să ne urmăriți în continuare, pentru a afla și testa de la bun început!

Noi design-uri

În urma sugestiilor primite, am extins colecția de șabloane pe care v-o punem la dispoziție, adăugând noi variante în cadrul următoarelor categorii: Auto, Sport & Fitness, Florărie, Fotomodel, Artist tatuaje, Muzică, Afaceri & Finanțe, Utilități și Stilist. Bineînțeles, nu ne vom opri aici iar în scurt timp vom lansa noi șabloane.





Alte noutăți ce vor urma…

Pentru că primăvara se redeschide sezonul nunților, vom lansa în următoarea săptămână noi șabloane dedicate organizării acestui tip de evenimente speciale. Acestea vor fi varianta ideală pentru agențiile care se ocupă de organizarea de nunți, dar și pentru cuplurile care urmează să celebreze această zi unică și doresc să-și creeze un jurnal/invitație online.

Dacă ați descoperit un șablon care ar fi mult mai potrivit pe website-ul dvs decât cel actual, puteți oricând să-l schimbați, fără a afecta conținutul site-ului. Mai multe detalii sunt disponibile aici!

Sperăm să vă fie pe plac noile design-uri. În continuare așteptăm părerile și sugestiile dvs. cu privire la sistemul uKit și nu uitați: rămâneți alături de noi pentru a fi la curent cu toate noutățile!


Comentariul dvs
avatar