Atunci când creați un website nou este destul de dificil să vă puteți decide din prima la șablonul ideal pentru afacerea dvs., sau poate ulterior descoperiți unul mai potrivit printre variantele nou lansate. De acum încolo, nu mai este nevoie să atribuiți mult timp identificării șablonului potrivit, deoarece puteți să-l înlocuiți cu ușurință după crearea și dezvoltarea site-ului. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos:

  • Din meniul din stânga, accesați tab-ul “Design”.
  • Dați click pe “Schimbă design”.

Imediat veți fi transferat către o interfață familiară - cea de la crearea website-ului - unde veți putea alege un design nou. După ce selectați varianta dorită, întregul conținut al șablonului anterior va fi transferat automat pe acesta, păstrându-se și opțiunile selectate.

Notă: Imaginile din cadrul vechiului șablon care au fost stabilite în mod automat ca și fundal pentru Secțiuni, în Slider, Carduri sau alte locuri reprezintă conținutul vechiului design. Asta înseamnă că dacă nu le modificați, acestea vor fi transferate în cadrul noului dvs. design. În alte cuvinte, asigurați-vă că imaginile standard din șablonul anterior, pentru Contabilitate, nu ajung în noul șablon, pentru Consultanță în Afaceri.

Setări avansate de SEO pentru titlu

Pentru utilizatorii mai avansați, care sunt familiari cu tag-urile HTML și rolul pe care-l joacă în optimizarea site-ului, am adăugat o serie de setări suplimentare.

De data aceasta, ele se referă la titlu. În mod standard, acestora le este atribuit elementul < span >, dar atunci când lucrați la structura paginii, există posibilitatea să doriți să utilizați tag-ul < h1 >. Acum, această modificare poate fi realizată prin intermediul unui singur click.

Dacă sunteți începător în ceea ce privește partea de SEO și nu știți ce reprezintă aceste tag-uri, mai bine să treceți peste această secțiune, pentru moment. A avea mai multe de un tag < h1 > per pagină are anumite consecințe deoarece este titlul principal și acesta trebuie să conțină doar cuvintele cheie stabilite pentru descrierea paginii.

În curând vom reveni cu numeroase actualizări și îmbunătățiri în cadrul sistemului, multe dintre acestea având la bază sugestiilor voastre. Așadar, nu ratați ocazia de a ne împărtăși ce opțiuni ați dori să vedeți în cadrul sistemului! Așteptăm cu un real interes toate sugestiile dvs.!


Comentariul dvs
avatar