Copierea secțiunilor de pe o pagină pe alta

Imediat după lansarea opțiunii de duplicare pentru widget-uri și secțiuni, am fost provocați cu o întrebare pertinentă: “După ce am adăugat conținutul în cadrul secțiunii și am configurat-o, cum o pot copia pe o altă pagină? ”. Astăzi, cu mândrie vă spunem că avem răspunsul pentru această întrebare: opțiunea Copiază, care poate fi găsită în meniul secțiunii:

Alegeți secțiunea pe care doriți să o copiați, dați click pe pictograma corespunzătoare de pe marginea secțiunii și alegeți pagina pe care doriți să o mutați. Aceasta va fi adăugată imediat în partea de sus a paginii specificate. Tot ce rămâne de făcut este să poziționați secțiunea în locul preferat.

Secțiunea de Favorite

Pe lângă simpla copiere, avem un nou instrument la fel de util în lucrul cu secțiuni — Adaugă la Favorite. La fel ca la opțiunea anterioară, aceasta poate fi găsită la setările secțiunii. Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe pictograma cu stea iar secțiunea va fi salvată la Favorite. De aici, o puteți adăuga oricând aveți nevoie, pe orice pagină a site-ului.

De acum, de fiecare dată când veți avea nevoie de o secțiune gata finalizată cu recenzii sau o listă de prețuri, puteți să o adăugați extrem de ușor.

Crearea unui website extraordinar nu trebuie să fie un lucru dificil - de aceea dorim să vă creăm cea mai plăcută experiență. Așteptăm cu un real interes toate sugestiile dvs.!


Comentariul dvs
avatar