Duplicarea widget-urilor

Este foarte des întâlnită situația în care doriți să creați un nou widget prin simpla copiere a unuia deja existent și realizarea de mici modificări la acesta. Iată că acum, prin intermediul opțiunii Duplică, puteți realiza o clonă a unui widget doar printr-un singur click. Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe butonul corespunzător din partea de sus a widget-ului și o copie fidelă a acestuia va apărea imediat, alături.


Dacă ați personalizat un widget și aveți nevoie de încă unul asemănător, această opțiune vă va ajuta să economisiți timp, deoarece nu va fi necesar să porniți de la 0. Puteți duplica widget-ul dorit iar apoi doar să efectuați micile modificări de care aveți nevoie. În momentul în care veți crea clona, aceasta va fi amplasată în dreapta originalului sau, în cazul în care nu este suficient loc, sub acesta.

Opțiunea Duplică este disponibilă pentru majoritatea widget-urilor de conținut.

Duplicarea secțiunilor

Stați liniștiți, nu am uitat de secțiuni și din acest motiv am dezvoltat o funcție similară și pentru acestea. Secțiunea clonă va fi adăugată imediat sub cea originală, păstrând întregul conținut al acesteia.


Asta este tot pentru moment, dar stați pe aproape, vom reveni curând cu noi actualizări.

Dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ne contactați!


Comentariul dvs
avatar