Hartă ca și fundal pentru secțiuni

Continuând lucrul la funcțiile secțiunilor din cadrul website-urilor uKit, ne face plăcere să vă anunțăm adăugarea unei noi opțiuni — configurarea unei hărți ca și fundal. Puteți adăuga tag-uri în cadrul acesteia exact la fel ca și în cazul widget-ului Hartă. Acest tip de fundal vă va permite să creați secțiuni care captează atenția și care să conțină informații de contact sau, pur și simplu, să reprezinte un fundal plăcut. Iată cum puteți accesa această opțiune în cadrul Constructorului:

Și iată cum va arăta pe website:


Transparența pentru wigdet-ul Hartă

Voi ați cerut, noi ne-am conformat - acum disponibilă pentru toate tipurile de hărți. Un strat transparent, cu un nivel de opacitate mai ridicat vă va ajuta să stilizați widget-ul astfel încât să se potrivească cu stilul general al website-ului. De asemenea, transparența la nivel maxim va fi extrem de utilă atunci când stabiliți fundalul secțiunii - astfel vă asigurați că textul poate fi complet vizibil.


Marcaje hartă vizibile

Ocazional se poate întâmpla ca marcajele să fie împrăștiate pe toată harta sau dincolo de secțiunea afișată. Ne-am gândit deja la acest aspect și am venit cu o soluție - acum harta se redimensionează automat astfel încât să poată afișa toate marcajele și să ofere utilizatorilor o experiență vizuală plăcută. La afișarea pe diferite dispozitive mobile, sistemul se adaptează pentru a aduna toate informațiile la un loc, iar utilizatorul va putea vedea toate marcajele.


Comentariul dvs
avatar