Planul Premium

Tariful și opțiunile din cadrul Planului Premium rămân aceleași, incluzând în continuare tot ce aveți nevoie pentru a crea un website complet pentru afacerea pe care o administrați: conectarea unui domeniu personalizat, numeroase widget-uri și un format optimizat pentru toate tipurile de dispozitive (de la desktop-uri până la telefoane mobile).

Planul Pro

Această variantă este perfectă pentru cei care au experiență în crearea de website-uri și au nevoie de instrumente avansate, pe care știu exact cum să le utilizeze. Având în vedere oportunitățile oferite de acest plan, un pas greșit vă poate duce site-ul în direcția greșită, dar dacă le utilizați corect, veți obține rezultate excepționale.

Diferența dintre Planul Pro și cel Premium este reprezentată de 2 noi opțiuni:

  • Integrarea codurilor personalizate
  • Scheme de culori personalizate

Iată cum arată noile opțiuni în acțiune:

Codurile personalizate pot fi adăugate atât în cadrul secțiunilor website-urile, cât și în zona < body > pentru anumite pagini.

Până astăzi, fiecare design a permis utilizarea unui număr prestabilit de scheme de culori. Dar, prin intermediul noii opțiuni, acum este mult mai ușor să creați propria paletă, ceea ce vă permite să alegeți dintr-o gama variată de posibilități. Există 5 culori de fundal și pentru fiecare puteți defini culoarea textului, în funcție de tipul acestuia.

Fiecare website poate avea până la 3 scheme de culori personalizate.

Cum să treceți de la Premium la Pro

Dacă doriți să treceți de la utilizator Premium la Pro, tot ce trebuie să faceți este să achitați diferența de preț, iar planul Pro vă va aparține.

Notă: Această trecere poate fi efectuată doar pe o perioadă egală cu perioada curentă de abonare. De exemplu, dacă ați achiziționat planul Premium pentru o lună, doar pentru aceeași perioadă puteți achita pentru Pro, pentru început. Apoi, aveți posibilitatea să achiziționați pachetul Pro pe o perioadă mai mare. .

Misteriosul plan X

În cadrul Panoului Administrativ veți întâlni și un al tip de abonament, intitulat sugestiv Planul X. În curând vom extinde opțiunile existente pe partea de planuri tarifare, aducând noi posibilități extrem de interesante. Dar, cu mai multe detalii vom reveni în viitorul apropiat.

Sperăm că și voi sunteți la fel de entuziasmați ca și noi cu privire la aceste noutăți. Nu uitați: pentru orice sugestii/reclamații, vă invităm să lăsați un mesaj prin intermediul comentariilor. Părerile dvs. sunt extrem de importante deoarece ne ajută să ne îmbunătățim serviciile oferite.

Dacă aveți neclarități cu privire la noile planuri și opțiuni, nu ezitați să ne scrieți la adresa suport@ukit.com.


Comentarii: 1
avatar
0
1 japcamanastire • 7:12 PM, 2016-05-10
Multumesc Ukit! wink
Comentariul dvs
avatar