Pregătiți anumite oferte speciale pentru clienții dvs.? Sau poate doriți o metodă de a maximiza interesul clienților pentru anumite produse?

Prin intermediul noului nostru widget – Cronometru – puteți realiza aceste lucruri fără cel mai mic efort. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați widget-ul pe website-ul dvs și să porniți cronometrul până la momentul în care începe campania de reduceri sau ajunge la final perioada promoțională. Astfel, veți putea induce clienților dvs. acel sentiment de finalitate a ofertelor sau, în cazul evenimentelor speciale, puteți accentua starea de anticipare.


Puteți alege una dintre cele 3 variante de cronometru:

#1 Pentru o anumită perioadă de timp. Aceasta este cea mai des utilizată variantă. Puteți stabili perioada de timp, iar numărătoarea inversă va fi până la 00:00:00.

#2 Până la o anumită dată. Cronometrul va contoriza timpul rămas până la ora și data pe care le-ați stabilit.

#3 Repetat. Acesta va porni în fiecare zi, la o anumită oră. În cazul acestei variante puteți stabili și perioada de timp.

Bineînțeles, dacă doriți să modificați aspectul widget-ului, puteți face cu ușurință acest lucru în cadrul setărilor avansate. Aici puteți defini comportamentul widget-ului imediat ce numărătoarea este finalizată, precum și să modificați legenda pentru zile, ore, minute, în funcție de necesitățile dvs.

Noul widget poate fi găsit în panoul din partea stângă, sub tab-ul Constructor și poate fi adăugat pe website prin tragerea sa la locul dorit, cu ajutorul cursorului. Testați-l acum!

Ca de obicei, așteptăm cu nerăbdare să vă aflăm ideile, sugestiile și criticile! Lăsați-ne un comentariu mai jos sau contactați echipa de Asistență Tehnică pentru a ne aduce la cunoștință părerile dvs.


Comentariul dvs
avatar