Meniu fix

Această nouă opțiune vă permite să „fixați” meniul în partea de sus a ecranului, atunci când vizitatorii navighează prin conținutul site-ului. Mai exact, meniul va fi vizibil în permanență, chiar și în cazul paginilor mai lungi, astfel încât să nu fie necesară revenirea la antet, astfel încât să se poată accesa o altă pagină.

Pentru a activa meniul fix, dați click pe bara de navigare a site-ului, iar în setările din partea stângă, bifați opțiunea „Meniu fix în partea de sus”:

De asemenea, vă puteți aventura în setările avansate pentru a modifica culoarea fundalului pentru meniu, precum și transparența sa:

Panou widget-uri îmbunătățit

Deoarece grija noastră nu se rezumă doar la diversitatea widget-urilor ci și la organizarea lor într-o manieră clară și intuitivă, de astăzi toate widget-urile sunt grupate în categorii, astfel încât să vă fie, în permanență, la îndemână.

Extindeți și restrângeți categoriile astfel încât să nu vă aglomerați ecranul:

În plus, am adăugat și o bară de căutare pentru a putea găsi imediat widget-ul de care aveți nevoie!

Pe parcusul procesului de redesign al panoului, prioritar a fost să descoperim ce informații sunt importante pentru dvs. și cum să le organizăm într-o manieră cât mai ușor de utilizat.

Ca de obicei, așteptăm cu interes să aflăm părerile și sugestiile dvs. cu privire la noile actualizări. Vă mulțumim din nou că sunteți alături de noi!


Comentariul dvs
avatar