uKit.com
Acasă » Știri

Oferta de vară! 3 luni GRATUITE la orice abonament!

Adăugat de: Felicia , 6:36 PM 1498

Momentul potrivit pentru a deveni utilizator premium este atunci când încep ofertele speciale de vară! Achiziționați orice abonament uKit pe minim 6 luni și primiți GRATUIT încă 3 luni! Oferta este valabilă până pe 2 august.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Pregătiți-vă website-ul uKit pentru GDPR

Adăugat de: Felicia , 6:00 PM 1414

A sosit termenul pentru Regulamentul general pentru protecția datelor personale. Iată ce înseamnă, ce efecte are asupra afacerii dvs. și cum vă puteți pregăti website-ul uKit. Citiți în continuare pentru detalii!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Am împlinit 3 ani și venim cu daruri!

Adăugat de: Felicia , 4:05 PM 1467

Prima zi de primăvară reprezintă, pentru echipa noastră, mai mult decât schimbarea anotimpului. Cu exact 3 ani în urmă, constructorul nostru de website-uri a luat ființă! La mulți ani uKit!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Oferta de vară uKit

Adăugat de: Felicia , 6:00 PM 1701

Pentru a încălzi și mai tare atmosfera, anunțăm reduceri incendiare! Începem un nou sezon cu cele mai bune oferte! Citiți în continuare pentru detalii.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Securizați-vă site-ul cu HTTPS

Adăugat de: Felicia , 1:20 PM 2063

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm actualizarea de astăzi, având în vedere cât de mulți dintre voi ați solicitat-o. Începând de acum, puteți atașa un certificat SSL la website-ul dvs. uKit. Citiți în continuare pentru a afla mai multe detalii.

Citește mai mult2 comentarii

Iată noile design-uri pentru website-urile uKit!

Adăugat de: Felicia , 3:33 PM 2161

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm că a fost adăugat un set considerabil de design-uri noi în colecția noastră - acestea sunt deja disponibile în setările website-ului.
Dar, haideți mai bine să le vedem direct!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Lansarea funcției de eCommerce uKit

Adăugat de: Felicia , 1:59 PM 1959

Cu o lună jumatate în urmă, am anunțat lansarea propriei funcții pentru crearea unui magazin online cu uKit — coșul de cumpărături. Până în prezent, acesta s-a aflat în etapa de testare beta, iar astăzi suntem pregătiți să-l lansăm oficial!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Am împlinit 2 ani!

Adăugat de: Felicia , 7:30 PM 2065

Astăzi este o zi cu totul specială - nu este doar prima zi a primăverii, ci și ziua în care împlinim 2 anișori! Cu această ocazie dorim să vă mulțumim tuturor pentru timpul extraordinar și productiv pe care l-am petrecut împreună - au fost cele mai minunate 731 de zile! De asemenea, dorim să urăm un călduros Bun venit! noilor utilizatori care au decis că noi suntem soluția potrivită!

Vă invităm să descoperiți ce am realizat în ultimul an, dar și ofertele aniversare pe care vi le-am pregătit cu drag!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noua opțiune pentru eCommerce uKit a fost lansată!

Adăugat de: Felicia , 9:30 AM 2205

Suntem mândri să vă anunțăm că, în sfârșit, am adăugat opțiunea pe care cu toții am așteptat-o — de acum, uKit are propriul instrument încorporat pentru crearea de magazine online prin intermediul căruia puteți adăuga direct produse pe site. Toate noile opțiuni sunt responsive, la fel ca și celelalte funcții din cadrul uKit. Astfel, website-ul dvs. va rula impecabil atât pe desktop, cât și pe telefoane mobile și tablete.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Widget Tabel pentru website-urile uKit

Adăugat de: Felicia , 2:09 PM 2126

Iată prima actualizare din 2017! Vrem să începem anul cu dreptul, așadar vă prezentăm una dintre cele mai așteptate opțiuni: de acum puteți adăuga un tabel prin doar câteva click-uri.

Noul widget vă permite să creați tabele cu un număr nelimitat de coloane și rânduri.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
« 1 2 3 4 »