Câteva cuvinte despre realizările noastre

42
funcții noi
700,000
utilizatori la nivel mondial
96
design-uri noi

Acestea sunt doar o mică parte din ceea ce am realizat într-un timp destul de scurt și încă mai sunt multe lucruri pe care ni le-am propus să le realizăm în viitorul apropiat!

Planurile noastre

Dacă sunteți la curent cu newsletterele și actualizările noastre, ați aflat deja că pe data de 12 martie vom renunța la stadiul beta și vom lansa, în mod oficial, magazinul nostru online! Pentru a marca această ocazie specială, vă oferim posibilitatea de a lansa o precomandă pentru abonamentul eCommerce, la jumătate de preț. Toate ofertele speciale se regăsesc deja în conturile voastre.

Pentru a sărbători aniversarea uKit, vă oferim 10% reducere la toate planurile tarifare!

Utilizați codul promoțional UKIT2BDAY pentru a beneficia de reducere (aceasta nu se aplică ofertelor speciale "5 ani la preț de 2" și la "Precomandă").

Dar astăzi avem și alte noutăți pentru voi. Pe lângă ofertele speciale, avem și alte surprize. De astăzi, puteți atașa fișiere la formularele de contact și la ferestrele tip pop-up. În plus, am adăugat statistici extinse pentru a vă ajuta să vă înțelegeți mai bine audiența, aflând cine vă sunt utilizatorii, de unde vin și ce vizualizează pe website-ul dvs.


Deja nu mai este cazul să vă spunem că anul acesta va veni cu noi design-uri și numeroase actualizări interesante! :)

Nu în ultimul rând, dorim să vă mulțumim tuturor celor care ne oferiți feedback-uri de fiecare dată și participați în mod activ la dezvoltarea uKit! Așteptăm cu un real interes părerile dvs., aceasta fiind cea mai bună modalitate prin care ne putem îmbunătăți platforma, devenind din ce în ce mai modernă și mai atractivă pentru utilizatori!


Comentariul dvs
avatar