Ne face plăcere să vă anunțăm că am finalizat etapa de testare beta a magazinului nostru online și am creat și un abonament nou, complet. Toți utilizatorii care nu au lansat o pre-comandă pentru abonamentul eCommerce, dar au adăugat opțiunea de magazin online pe site, vor putea beneficia de încă 14 zile de perioadă de probă gratuit. Dacă la expirarea acestei perioade doriți să continuați lucru cu magazinul online, va trebui să achiziționați unul dintre abonamentele care oferă acces la acesta – eCommerce sau Pro – sau să vă prezentați produsele prin intermediul widget-ului Card.

Ce a fost adăugat odată cu lansarea oficială?

Acum magazinul are integrat sistemul de plăți prin PayPal astfel încât puteți oferi clienților dvs, posibilitatea de a realiza plata online. În următoarea perioadă, ne-am propus să adăugăm noi metode de plată în cadrul magazinului, prin intermediul Wallet One și Yandex Checkout.

În plus, vom implementa și posibilitatea de a stabili un set de opțiuni pentru produse (culoare, dimensiune etc).

Creați rapid și ușor un magazin cu uKit

Dar, cel mai bine vă puteți convinge singuri!


Ca de obicei, așteptăm cu nerăbdare să vă aflăm părerile și sugestiile - astfel ne ajutați să ne dezvoltăm platforma în direcția cea mai potrivită. Vom reveni, în curând, cu alte noutăți! :)


Comentariul dvs
avatar