uKit.com
Acasă » Știri

Anulăm toamna - o promoție revigorantă pentru site-urile uKit!

Adăugat de: Felicia , 7:16 AM 938

Bineînțeles că nu am descoperit cum să schimbăm complet legile naturii, astfel încăt să înlocuim septembrie cu august. Totuși, ce va fi toamna aceasta - ține doar de noi!

Ne-am propus să păstrăm buna dispoziție în rândul proprietarior de site-uri uKit, astfel ca vara să nu fie, complet, plecată!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Text dinamic

Adăugat de: Felicia , 8:30 AM 906

O nouă actualizare este gata de prezentare! Am adăugat o nouă opțiune care vă va ajuta la lucrul cu texte — și anume, textul dinamic. Această opțiune vă permite afișarea textului dinamic — conținutul unei pagini web de modifică (antet, text etc) în funcție de campania de marketing sau rezultatele căutării. Pentru moment, textul dinamic este disponibil pentru widget-ul Text. Opțiunea este disponibilă în cadrul abonamentelor de Bază, eCommerce și Pro.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Crearea Codurilor promo în magazinele online uKit

Adăugat de: Felicia , 10:14 AM 942

Mulți dintre voi, cu siguranță, ați observat deja ceva nou, foarte interesant, în cadrul modulului "Magazin". Astăzi, vă prezentăm oficial, noua opțiune pentru crearea de coduri promoționale!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Împlinim 5 ani — tarife speciale la abonamente!

Adăugat de: Felicia , 9:36 AM 1023

Vine primăvara, iar prima zi din martie, pentru echipa noastră, reprezintă mai mult decât schimbarea anotimpului — este aniversarea noastră!

Pentru a sărbători această ocazie specială, am pregătit numeroase cadouri și bonusuri!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Efect Parallax Let-It-Snow pentru website

Adăugat de: Felicia , 8:38 AM 1002

Bună tuturor! Vacanța de iarnă este aproape, așadar echipa uKit a pregătit un mic cadou pre-sărbători pentru voi — un script special pentru a decora website-ul uKit și pentru a împrăștia magia sărbătorilor.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Relaxați-vă cu oferta de vară: 3 luni bonus la orice abonament uKit!

Adăugat de: Felicia , 4:01 PM 1124

Sezonul estival aproape că este aici, iar asta înseamnă că este timpul pentru deja tradiționala ofertă de vară! Doar la finalul lunii mai, la achiziționarea oricărui abonament pe minim 6 luni, veți primi 3 luni cadou. Oferta este valabilă pentru toate abonamentele.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Secțiuni fixate & Efecte animație pictograme

Adăugat de: Felicia , 12:14 PM 1135

Postarea de astăzi dezvăluie două noi opțiuni care au fost lansate în cadrul uKit. Prima, vă permite să fixați secțiuni ale website-ului prin "blocarea" lor în partea de sus sau de jos a paginii. A doua, vă oferă posibilitatea de a adăuga efecte animate widget-ului Pictogramă.

Opțiunea animației este destul de ușor de utilizat, astfel încât veți deveni expert aproape imediat, pe când opțiunea secțiunilor fixate oferă anumite trucuri, care vă pot ajuta să obțineți cele mai bune rezultate. Citiți în conținuare pentru a afla mai multe :)

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

La mulți ani nouă — am împlinit 4 ani!

Adăugat de: Felicia , 9:47 AM 1426
Primăvara este oficial aici, la fel și această zi specială. Începutul primăverii, pentru echipa noastră, reprezintă mai mult decât o simplă schimbare de anotimp — este cea de-a 4 aniversare! Pentru a sărbători această ocazie, vă invităm să aruncați o privire peste îmbunătățirile aduse în ultimul an.
Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Sărbători cu bine, alături de uKit!

Adăugat de: Felicia , 4:01 PM 1235

În prag de sărbătoare, nu doar elfii lui Moș Crăciun lucrează non stop pentru a pregăti darurile, ci și echipa uKit :-) . Deoarece dorim să oferim cadouri tuturor celor care au fost alături de noi în acest an, v-am pregătit câteva surprize, printre care și un abonament special de Crăciun!

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Lansare uLanding

Adăugat de: Felicia , 1:22 PM 1280

Tocmai am finalizat etapa închisă beta pentru uLanding.io, un constructor de pagini de prezentare (landing page). Pentru noi, aceasta reprezintă extensia logică a liniei noastre de produs, dar și o șansă de a oferi utilizatorilor noștri un serviciu pentru crearea de pagini de prezentare (landing page) și realizarea de teste A/B.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat
« 1 2 3 4 »