Cui îi este destinat uLanding?

Este perfect pentru cei care doresc să-și verifice ideile de marketing. Pentru acest lucru, aveți nevoie doar de două lucruri — reprezentarea vizuală a ideii dvs. și de trafic.

uLanding este un instrument care face posibilă testarea ipotezelor foarte rapid: durează doar 10 minute să creați o pagina de prezentare (landing page) fără a avea cunoștințe de web design și doar 1 minut să lansați experimentul, redirecționa traficul și vedea rezultatele.

Utilizăm tehnologia Google pentru derularea experimentelor, ceea ce asigură că nimic nu va interveni în acuratețea experimentului dvs.: traficul va fi distribuit uniform, toți boții filtrați și rezultatele verificabile.

Nu mai puțin important este faptul că uLanding vă permite să vedeți toate lead-urile care vin din diferite surse într-un singur loc și, dacă este necesar, trimiterea lor în CRM.

Funcțiile disponibile în noul constructor sunt destul de similare celor din abonamentul Pro de pe uKit. Plus, opțiunea care permite testele A/B a fost implementată.

În cadrul uLanding, oferim o perioadă de probă gratuită de 7 zile, în timpul căreia puteți testa toate opțiunile constructorului pentru a crea un proiect și 5 pagini de prezentare. După finalizarea perioadei de probă, paginile de prezentare nu vor mai fi vizibile public.

Ce urmează?

    Colecția de șabloane și teme va fi extinsă;
    Widget-uri specifice pentru formularele de contact și ferestre tip pop-up vor fi adăugate;
    Mai multe setări pentru widget-ul Text (culoare, dimensiune) vor fi disponibile.

Ce abonament este potrivit pentru mine?

uLanding oferă 3 abonamente care diferă în numărul de proiecte disponibile și pagini de prezentare pe care le puteți utiliza în același timp. Dacă veți dori mai multe experimente simultane și mai multe versiuni de test, veți avea nevoie de un abonament mai mare:


Abonament
Starter
(1 proiect, 5 pagini de prezentare)
$8.99
Abonament
Business
(3 proiecte, 30 pagini de prezentare)
$14.99
Abonament
Advanced
(10 proiecte, 1000 pagini de prezentare)
$24.99

Aveți nevoie de și mai multe? Contactați-ne pe e-mail și vă vom ajuta în această privință.

Sună grozav! Unde mă înscriu?

Înregistrați-vă aici!

    Dacă ați luat parte la începutul anului la oferta aniversară uKit și ați primit un cod promoțional, nu ratați șansa de a profita de acesta și să primiți un abonament gratuit, timp de 1 an, în cadrul uLanding.

Dacă nu dețineți un astfel de cod, puteți totuși beneficia de o oferă specială, 25% reducere, utilizând:

GOODSTART

Vă invităm să ne împărtășiți feedback-ul asupra versiunii curente și să ne oferiți sugestiile dvs. printr-un comentariu la această postare!


Comentariul dvs
avatar