Întreaga noastră echipă vă transmite cele mai bune gânduri!

Am lucrat din greu pentru a îmbunătăți constant serviciile oferite, cu toate că schimbările nu au fost de fiecare dată vizibile, cel puțin din perspectiva utilizatorilor. În plus, am dezvoltat diferite produse în cadrul companiei și, ne face plăcere să vă informăm că, în curând, vom lansa uLanding.io — noul nostru creator de pagini de prezentare, ce are integrate teste tip A/B.


Pentru a marca aniversarea, dar și acest eveniment special, vom oferi abonamente pentru un an la serviciile uLanding tuturor celor care se abonează la uKit pentru cel puțin un an, în perioada 1-7 martie.


Profitați acum

Sărbătoriți alături de noi — prin reduceri de 10% la toate abonamentele!

În perioada 1 - 7 martie, utilizați codul promoțional UKIT3BDAY și veți beneficia de o reducere de 10% la toate abonamentele uKit.

Utilizați acum reducerea

Chiar dacă și petrecerea aniversară este importantă, noi nu lăsăm munca pe planul doi. În viitorul apropiat ne-am propus să lansăm două actualizări consistente — opțiuni de personalizare pentru modul de afișare a website-ului în cadrul dispozitivelor mobile, precum și un nou editor WYSIWYG. Astfel, veți putea realiza modificări la website mult mai rapid și ușor :)

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în tot acest timp. Apreciem cu adevărat feedback-ul și sprijinul pe care ni l-ați oferit în dezvoltarea constantă a sistemului uKit!

Datorită vouă suntem mai buni!

Întreaga echipă uKit vă dorește o primăvară minunată și plină de inspirație!


Comentariul dvs
avatar