Secțiuni fixate

Această opțiune se poate aplica oricărei opțiuni de pe pagină (mai puțin în cazul secțiunii superioare și inferioare a site-ului). Fixarea unei secțiuni este destul de simplă:

Nu fixați o secțiune dacă aceasta depășește dimensiunea ecranului și evitați combinarea acestei opțiuni cu meniul fixat, care se mișcă pe măsură ce dați scroll. În caz contrar, acest lucru poate afecta, în mod negativ, experiența utilizatorilor și îi va determina să vă părăsească site-ul.

Puteți fixa o secțiune atât în partea de sus, cât și în partea de jos a ecranului, precum și stabili evenimente care să declanșeze fixarea secțiunilor — un utilizator poate să o vadă imediat la deschiderea paginii sau atunci când dau scroll până într-un anumit loc, în care secțiunea este amplasată.

Iată un exemplu de utilizare a secțiunilor fixate, dacă magazinul dvs. online are o promoție în desfășurare:

În acest caz, opțiunea “Arată la atingerea poziției secțiunii” este activată. Secțiunea nu este prea lungă și acoperă doar o mică parte a ecranului (am subliniat acest aspect mai sus). Pot exista doar 2 secțiuni fixate concomitent: una în partea de sus și una în partea de jos.

Testați pe site-ul demo

Animație pictograme

Am adăugat 4 efecte de animație care pot fi aplicate pictogramelor:

Fiecare are propriile setări, așadar aveți mai multe opțiuni de design disponibile, din care puteți alege. Sistemul vă permite aplicarea mai multor efecte, concomitent, aceleiași pictograme, astfel încât creativitatea vă este singura limită:

De asemenea, puteți configura viteza animației și modul în care aceasta apare — imediat sau cu o anumită întârziere:

Testați pe site-ul demo


Comentariul dvs
avatar