1.5x mai rapid
viteza de operare a constructorului

41,710 solicitări
răspunse de către echipa de suport

25
opțiuni noi*

55
lansări interne

5
design-uri noi

*de exemplu, am integrat a href="https://blog-ro.ukit.com/sendpulse-si-tabel-pro">SendPulse în cadrul constructorului și noul widget Tabel PRO.

Ce am realizat în aceste 365 zile?

  Versiune mobilă

  Acum puteți alege modul în care doriți ca proiectul dvs. să fie afișat pe dispozitivele mobile. Ascundeți secțiunile care nu vă sunt necesare, configurați poziția widget-urilor și stabiliți fundalul secțiunilor pentru afișarea pe mobil sau tabletă, astfel încât să obțineți rezultatul perfect!

  Google PageSpeed & un constructor mai rapid

  În ultimul an, am depus eforturi mari pentru optimizarea codului constructorului uKit (și încă se continuă această îmbunătățire). Și, deja se pot observa rezultatele muncii noastre — elementele constructorului răspund mult mai rapid iar experiența, per total, de creare a site-urilor, a fost îmbunătățită în mod evident. În plus, viteza de încărcare a paginii a fost îmbunătățită, având un impact pozitiv asupra rangului în cadrul motoarelor de căutare.

  Emiterea automată a certificatului SSL

  Securizarea site-ului prin HTTPS este unul dintre elementele cheie pentru a avea o afacere de succes în 2019. Google a făcut deja public faptul că acest aspect este luat în calcul pentru rangul site-ului. Din acest motiv, activăm în mod automat un certificat SSL atunci când domeniul este conectat la site.

  Oferirea de acces temporar pentru administrarea unui website uKit

  Dacă aveți o colaborare cu un freelancer care vă actualizează site-ul, sau doriți să permiteți acces asistentului dvs. pentru editare, dar nu doriți să oferiți acces acestuia la contul dvs., oferirea unor permisiuni temporare este soluția ideală.

  Clase personalizate pentru secțiuni și widget-uri

  Deținătorii de abonamente Pro au oportunitatea de a crea clase personalizate care permit stilizarea widget-urilor și secțiunilor. Această opțiune este utilă atunci când doriți să oferiți un design unic doar anumitor widget-uri.

  Fundal video pentru secțiuni

  Obțineți un aspect mai dinamic prin stabilirea unui video de pe YouTube sau Vimeo ca și fundal. Alegeți viteza de redare, opțiunile de zoom și experimentați cu efectele. Nu sunt necesare cunoștințe de utilizare a codurilor!

  Tabel PRO

  Pe lângă opțiunile deja existente pentru crearea unor tabele standard, am adăugat un nou widget, mai complex, care permite ajustarea design-ului tabelului, precum și copierea/îmbinarea celulelor.

  Noi opțiuni pentru elementele de meniu

  Un meniu fără opțiunea de a da click pe anumite elemente a fost solicitat de mulți dintre voi. Această opțiune este utilă atunci când aveți nevoie să creați un element părinte în meniu, cu o listă rulantă.

  Hărți Google actualizate

  Google și-a actualizat Termenii de Utilizare a Hărților. Acum, pentru a adăuga o hartă pe website, trebuie să obțineți o cheie API și să o specificați în setările widget-ului Hartă. Am și pregătit un manual simplu și ușor de urmărit în această privință.

  Integrarea cu SendPulse

  SendPulse vă permite crearea de notificări web tip push, pentru vizitatorii site-ului dvs., prin doar câteva click-uri.

  Actualizarea widget-ului Rețele sociale

  Am implementat o serie nouă de messengere populare și media socială (inclusiv Telegram, Viber, WhatsApp și altele) pentru a fi mai ușor să fiți în contact cu audiența dvs.

  Imagine miniatură pentru messenger și rețelele sociale

  Dacă link-ul miniaturii era selectat automat în funcție de dimensiune și locația link-ului pe pagină, acum nu mai există surprize - dvs. sunteți cel care alegeți modul în care sunt legate paginile site-ului și modul în care va arăta.

  Configurarea secțiunii după dimensiunea ecranului

  Dacă înălțimea secțiunii este determinată de dimensiunea ecranului, acum este posibil să activați, în mod suplimentar, opțiuni pentru alinierea conținutului: în partea de sus, în centru sau în partea de jos.

  Actualizare widget Spațiu

  Nu am putut decât să ascultăm vocea perfecționiștilor care au solicitat posibilitatea de personalizare a widget-ului Spațiu. Acum, nu doar că puteți evidenția marginile widget-urilor cu linii punctate, dar puteți stabili și înălțimea widget-ului în pixeli.

  Tab-ul Site-urile mele

  Panoul Administrativ uKit a primit tab-ul Site-urile mele, care vă permite sortarea site-urilor de pe cont după preferințe: după nume, data la care au fost create, abonamente sau alți parametri.

  Redirecționare de sistem 301

  Cu această opțiune, transferul proiectului dvs. de pe platforme terțe către uKit, fără a pierde parametri SEO, a devenit mult mai ușoară. Acest tip de redirecționare vă permite transferul traficului de pe o pagină pe alta.

  Administrare notificări

  Am introdus un nou sistem, mai convenabil, pentru administrarea tuturor notificărilor din partea uKit, într-o singură fereastră. Trebuie doar să accesați setările profilului și să selectați/deselectați căsuțele din dreptul paragrafelor dorite.

  Atributul rel="canonical"

  Atributul "rel canonical" este modul de a spune motoarelor de căutare că un anumit URL reprezință copia principală a unei pagini. Utilizarea atributului canonical previne problemele cauzate de conținutul "duplicat" care apărea pe link-uri multiple.

În curând...

Am realizat atât de multe, dar încă nu ați văzut de urmează. Așadar, iată un mic privire în viitorul apropiat:

Un editor de text WYSIWYG v.2 actualizat care va fi și mai convenabil și complex. Va oferi posibilitatea de a adăuga dimensiuni și culori personalizate la fonturi prin doar câteva click-uri. În plus, va permite și adăugarea de fundaluri colorate textelor!

De asemenea, vom adăuga noi setări pentru secțiunile de pe site. Veți putea crea secțiuni fixate prin stabilirea ca anumite secțiuni să rămână permanent în partea de sus sau în partea de jos a paginii la rulare. În plus, va fi posibil să alegeți modul de afișare al secțiunii — fixarea secțiunii imediat la deschiderea paginii sau fixarea acesteia la rularea în jos către poziția secțiunii.

O altă opțiune nouă care va fi lansată curând este ceva ce s-a solicitat destul de mult, în ultima perioadă — un formular de contact orizontal.

Și, în final, un nou element care va fi lansat, în curând, o reprezintă umbrele secțiunii. Dacă vor fi utilizate corect, acestea pot oferi o aspect interesant design-ului site-ului.


Comentariul dvs
avatar