Cu siguranță, acesta va fi de interes pentru toți cei care creează website-uri la nivel profesionist — webmasteri, freelanceri, studio-uri de web design și proprietari de website-uri de nișă. Nu vă numărați printre aceștia, însă aveți ca și public țintă persoane sau companii care au nevoie de un website? Puteți participa să vă înscrieți cu ușurință în cadrul programului nostru.

Programul de afiliere uKit este o modalitate prin care puteți câștiga bani, promovând constructorul de website-uri uKit. Nu există limitări în ceea ce privește sumele pe care le puteți câștiga: toți afiliații primesc garantat un comision de 30% din toate plățile efectuate de către utilizatorii pe care i-au adus în cadrul sistemului. Cu cât aduceți mai mulți utilizatori, cu atât veți câștiga mai mulți bani.

Pentru confortul partenerilor noștri, oferim două modalități prin care puteți urmări traficul: direct (prin intermediul statisticilor interne din panoul administrativ uKit) sau printr-un intermediar — ShareAsale, aceasta fiind una dintre cele mai cunoscute rețele de marketing afiliat. Puteți alege oricare din cele două variante, în funcție de propriile preferințele — tot ceea ce trebuie să faceți este să ne specificați metoda preferată!

Pentru a vă alătura programului de afiliere uKit completați formularul de înscriere și vă vom contacta în scurt timp pentru mai multe detalii.

Deveniți chiar azi unul dintre afiliații uKit, obțineți trafic direct și câștigați bani!

Înscriți-vă acum!


Întrebări frecvente

  • Cine poate participa?
  • Programul de afiliere uKit se adresează proprietarilor de website-uri și comunităților de nișă, dar și celor care creează website-uri la nivel profesionist. Oricine este invitat să se înscrie în cadrul programului, însă vor avea prioritate cei care pot specifica sursele traficului de pe website.
  • Cum pot fi acceptat?
  • După ce ați trimis o solicitare în acest sens, aceasta va fi procesată în aproximativ 2-3 zile. Dacă sursa traficului îndeplinește cerințele noastre, veți fi acceptat în cadrul programului de afiliere. Afiliații vor avea la dispoziție două variante de colaborare — directă (prin intermediul statisticilor interne din panoul administrativ uKit) sau printr-un intermediar — ShareAsale, una dintre cele mai cunoscute rețele de marketing afiliat.
  • Ce variantă să aleg: ShareASale sau colaborare directă?
  • ShareAsale este o metodă de colaborare populară. După ce v-ați înregistrat în cadrul sistemului, veți primi un cont de afiliat prin care vă veți putea urmări și administra rezultatele. În cazul acesta sunt asigurate procese de lucru bine stabilite și transparente.
    Dacă, din anumite motive, ShareAsale nu este convenabil pentru dvs., există și o a doua variantă: o colaborare bazată pe statisticile interne din panoul administrativ uKit.
  • Care sunt termenii colaborării?
  • Programul de afiliere uKit are la bază principiul “procent echitabil per referință”. Afiliații primesc un comision de 30% pentru toate plățile realizate de către utilizatorii aduși.
    Singura cerință pentru a participa este să aveți un website care poate redirecționa grupul țintă către uKit. Nu contează dacă acest lucru se realizează în mod manual, prin crearea de website-uri pentru proprii clienți sau prin promovarea platformei uKit pe website-ul personal, ori în cadrul propriei comunități. Dacă îndepliniți cerințele noastre, orice poate fi negociat.

Ne-ar face plăcere să colaborăm și să vă ajutăm cu toate mijloacele disponibile — pentru orice întrebări/nelămuriri, ne puteți scrie prin intermediul formularului de pe pagina programului de afiliere.

Înscrieți-vă acum!


Comentariul dvs
avatar