uKit este un produs al echipei din spatele uCoz, cea mai mare platformă web din Europa de Est, cu peste 1.5 milioane de clienți. Prin intermediul experienței de 10 ani pe care ne-a oferit-o sistemul uCoz, dar mai ales datorită părerilor și sugestiilor primite din partea utilizatorilor noștri, am putut dezvolta, credem noi, platforma web ideală pentru mediul de afaceri.

Produsul web pentru orice afacere sau magazin online

Fiind un sistem pentru crearea website-urilor de tipul DIY (Creează de unul singur), uKit oferă o interfață ușor de utilizat - din doar câteva click-uri, șabloane responsive cu un design atrăgător, conținut relevant profilului afacerii, dar și instrumente pentru promovarea cu ușurință a site-ului pe Internet.

Creată special pentru utilizatorii fără cunoștințe tehnice, platforma oferă administratorilor de afaceri mici și mijlocii, posibilitatea de a-și crea website-uri profesioniste, îmbunătățindu-și cu ușurință identitatea online și deschizând oportunități pentru atragerea de noi clienți. Practic, pentru crearea unei pagini web de prezentare sau a unui magazin online simplu, nu veți mai avea nevoie de serviciile unei firme de web-design.

Dezvoltat împreună cu utilizatorii

Crearea produsului perfect necesită un efort susținut pe termen lung, iar modul în care evoluează internetul și tehnologia impune dezvoltatorilor modificarea produsului în funcție de părerile utilizatorilor. Acesta este și motivul pentru care am lansat inițial produsul într-o variantă publică de test în limba Engleză la începutul lui Mai 2015 iar acum, odată depășită această fază, am decis să lansăm uKit într-o variantă publică complet funcțională în limba română.

Pentru a ne asigura că platforma răspunde tuturor necesităților, dorim să realizăm împreună cu voi, cititorii noștri, ultimele modificări. Astfel, vă invităm să testați platforma uKit și să ne oferiți o părere cu privire la experiența din timpul utilizării acesteia. Toate părerile și sugestiile de îmbunătățire sunt extrem de binevenite, iar noi le așteptăm cu mare interes. uKit vă oferă o perioadă de probă care durează 14 zile, timp în care puteți testa gratuit toate opțiunile oferite.

Acum este momentul ideal pentru a vă crea un website atrăgător și a vă crește substanțial afacerea existentă sau poate chiar de a începe o nouă aventură antreprenorială!

Creați un website responsive acum


Comentarii: 2
avatar
0
1 stoicarobert01 • 1:08 PM, 2016-01-28
Salut, am creat un site pe ukit. Apoi am înregistrat un domeniu.ro pe clausweb.ro. Ce setări trebuie sa fac pe a conecta domeniul.ro la site-ul creat pe ukit?
avatar
0
2 Felicia • 10:41 AM, 2016-01-30
Bună,
Accesează Panoul Administrativ al website-ului uKit -> Domenii -> Conectare domeniu și urmează instrucțiunile sistemului.
Comentariul dvs
avatar