Obțineți luni gratuite la orice abonament uKit!

În perioada 26 februarie - 5 martie, achiziționați orice abonament uKit pe minim 6 luni și primiți bonusuri pentru website-ul dvs.!
    3 luni bonus la achiziționarea unui abonament pe 6 luni 💪
    6 luni bonus la achiziționarea unui abonament pe 1 an 🙌
    12 luni bonus la achiziționarea unui abonament pe 2 ani🤩

SSL gratuit pentru toată lumea!

Chiar dacă nu vă conectați un domeniu personalizat, website-ul dvs. va fi securizat!
    Ne face plăcere să anunțăm o nouă opțiune — protocolul HTTPS pentru toate site-urile noi, care au următoarele extensii: .ukit.me, .ulcraft.com, .usluga.me și .urest.org 🥳

Noi design-uri vor fi lansate curând!

Mai multe design-uri pentru website-urile uKit sunt pregătite pentru a fi lansate. Urmăriți știrile pe blog-ul nostru și pe conturile din cadrul rețelelor sociale pentru a fi la curent cu toate noutățile. Ne puteți găsi atât pe Facebook cât și pe Twitter!

Wigdet-ul Separator actualizat și un nou widget - Spoiler

Ne face plăcere să anunțăm că widgetul Separator a fost actualizat și este disponibil deja pe platforma. Personalizați-l pentru a oferi design-ului site-ului dvs. un aspect mai modern. În plus, lucrăm în prezent la mult așteptatul widget Spoiler cu ajutorul căruia veți putea adăuga spoilere funcționale prin doar câteva click-uri, la fel ca și în cazul celorlalte widget-uri uKit. Fără a fi necesare cunoștințe de coduri.

Apreciem feedback-ul și suportul dvs., deoarece astfel putem face din uKit un loc mai bun pentru toată lumea! Vă mulțumim că sunteți parte din călătoria noastră de-a lungul anilor!


Comentariul dvs
avatar