O secțiune multi-pagină vă permite să creați o secțiune care se sincronizează automat pe toate paginile pe care este prezentă. Orice secțiune pe care o creați poate fi transformată într-una multi-pagină.


1. Pentru a activa opțiunea, accesați setările secțiunii, click pe Acțiuni și selectați Setări secțiune multi-pagină:


2. În fereastra care se va deschide, activați setarea:


3. Selectați paginile unde secțiunea ar trebui să apară și dați click pe Aplică:


Pentru moment, secțiunile multi-pagină pot fi adăugate doar pe toate paginile, cu excepția paginilor din magazinul online, blog și a paginilor de sistem.

De ce am nevoie de o secțiune Multi-pagină?

Cei care creează antete de la zero, cu siguranță vor adora această funcție — acum este mult mai rapid și convenabil! Apropo, iată cum arată o secțiune multi-pagină în Editor:

Puteți, de asemenea, adăuga informații despre discount-uri sau promoții într-o astfel de secțiune și apoi va fi afișată pe alte pagini în doar câteva click-uri. Dacă se schimbă condițiile promoției și reducerile sunt prelungite, puteți actualiza, cu ușurință informații pe întreg site-ul, în același timp.

Mai multe informații despre secțiunile Multi-pagină

    Ce se întâmplă dacă șterg o secțiune multi-pagină de pe o anumită pagină?

Aceasta va fi ștearsă doar de pe acea pagină și va fi, în continuare, disponibilă pe celelalte pagini.

    Pot să dezactivez opțiunea multi-pagină?

Da, bineînțeles :) Pentru aceasta, accesați setările secțiunii și dezactivați căsuța. Secțiunea va fi ștearsă de pe toate paginile, mai puțin cea pe care vă aflați la acel moment. Apoi, puteți șterge și secțiunea din pagina curentă, la fel cum procedați cu orice altă secțiune.


    Unde anume va apărea secțiunea pe celelalte pagini?

În mod standard, secțiunea apare în partea de sus a paginilor marcate. Dacă este necesar, aceasta poate fi mutată în orice alt loc, manual, prin tragerea de marginea superioară a chenarului secțiunii.

Următoarele actualizări vor veni curând, așadar urmăriți știrile de pe blog sau din rețelele sociale! :)


Comentariul dvs
avatar