Catalog magazin online

Dacă dvs., în calitate de proprietar al unui magazin online, nu ați conectat integrarea cu unul dintre CRM-uri (BoardCRM sau AmoCRM), comenzile de pe site au venit doar pe e-mailul dvs., ceea ce nu este întotdeauna convenabil și există șansa să pierdeți unele comenzi, dacă se întâmplă ceva cu adresa dvs. de e-mail.

Odată cu cea mai recentă actualizare, informațiile despre noile comenzi ajung și pe adresa dvs. de e-mail (specificată în setări) și la CRM (dacă v-ați conectat BoardCRM sau AmoCRM.) Și, în plus, toate comenzile sunt stocate în noul catalog de comenzi pe care îl puteți găsi în Panoul Administrativ uKit.

Comenzile sunt aranjate în ordine cronologică. Puteți deschide informații detaliate despre fiecare dintre ele și puteți modifica starea comenzii — Plată scadentă Eroare la plată Achitată

Un set de design-uri noi

Dacă lucrați în zona de evenimente, aceste șabloane pentru un fotograf, un MC și un magazin de cadouri sunt potrivite pentru dvs.

new_photo

new_tamada

new_gifts

Pentru o fundație de caritate, design-ul new_philanthropy este alegerea perfectă

Dacă sunteți arhitect și doriți să vă promovați serviciile, atunci încercați new_architect

Indiferent dacă predați copiilor la grădiniță, învățați oamenii să gătească sau triplați performanța angajaților dvs., aceste modele sunt ceea ce aveți nevoie.

new_mishutka

new_cooking

new_archer

De asemenea, am adăugat șabloane pentru companiile care oferă servicii precum închirierea de biciclete, centru spa, reparații electronice, instalarea aerului condiționat, investiții și aplicație web.

new_bike

new_massage

new_electronics

new_conditioner

new_auditor

new_mobile

Dacă aveți întrebări sau doriți să ne împărtășiți ideile dvs., nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos :-)


Comentariul dvs
avatar