Instagram, Facebook și alte rețele sociale nu vă permit să adăugați mai multe link-uri ce pot fi accesate la click în cadrul profilului sau antetului grupului. Așadar, dacă utilizați canale multiple pentru vânzare, inTouch vă va permite să atrageți clienții într-un mod mai eficient. Aceștia vor obține toate link-urile necesare printr-o simplă accesare!

Ce este o pagină multi link?

O pagină multi link este o pagină care arată minunat pe dispozitivele mobile și conține toate link-urile către serviciile dvs. de messenger și ale paginilor din media socială. Aici, puteți adăuga și alte link-uri importante, precum și informații despre afacerea dvs.

Cu inTouch, puteți crea o pagină multi link stilizată în doar câteva minute, pentru a o amplasa în cadrul antetului profilului dvs. Și, este complet gratuită!

Cum funcționează

Înregistrați-vă în cadrul website-ului uSocial sau autentificați-vă în contul dvs. Apoi, accesați secțiunea multiple link page builder.

Mai întâi, introduceți informații generale despre dvs.: numele sau brand-ul și link-ul principal către informații despre dvs. sau afacerea dvs.

De asemenea, puteți adăuga numele dvs. de Instagram (utilizator) în format @my_instagram, în cadrul câmpului "Main link".

După aceasta, alegeți profilurile din media socială pe care doriți să le afișați în cadrul paginii multi link și introduceți URL-urile acestora în câmpurile corespunzătoare.

Selectați stilul preferat pentru pagina multi link și stabiliți stilul pentru buton. Nu uitați să introduceți și datele de contact în secțiunea corespunzătoare.

Scrieți utilizatorul de Telegram în câmpul destinat pentru Telegram. Dacă întâmpinați dificultăți în a-l găsi, puteți apela la ghidul nostru.

Pentru câmpurile WhatsApp, Viber și Call, introduceți numărul de telefonul pe care-l utilizați, în format internațional, începând cu prima cifră. Semnul "+" va fi adăugat în mod automat.

Felicitări! Acum aveți o pagină multi link pregătită pentru publicare.

Derulați pagina până în partea de jos și dați click pe Publish. În fereastra care se va deschide, previzualizați pagina și copiați link-ul către aceasta.

Dacă aveți întrebări sau doriți să ne împărtășiți ideile dvs., nu ezitați să o faceți prin comentariile de mai jos :-)


Comentariul dvs
avatar