Noua versiune: ce s-a schimbat?

1. Creați un website cu un conținut consistent, din pagini goale

Cum este posibil? Prin magie :-) De fapt, în spatele magiei stă munca designerilor și a copywriterilor. Dacă pagina sau profilul dvs., la momentul conversiei, are puțin conținut sau este chiar complet gol, ca rezultat veți primi un website cu elementele necesare: un slider, o listă de prețuri și produse. Tot ce va trebui să faceți este să le modificați și să ștergeți elementele de care nu aveți nevoie.

2. Chiar și profilurile personale pot fi convertite

Înainte, convertorul nostru nu putea procesa profilurile personale și vă solicita să creați, mai întâi, o pagină bazată pe profilul dvs. de Facebook.

Nu era ceva dificil de realizat, dar totuși reprezenta o acțiune consumatoare de timp. Noua versiune poate lucra chiar și cu profilurile personale, realizând pagini de prezentare minunate, în baza lor. Trebuie doar să dați click pe “selectați una din lista de pagini care vă aparțin” iar convertorul se va ocupa de restul :-)

3. Șase design-uri și trei tipuri de website

În cadrul acestei noi versiuni, ne-am concentrat pe calitatea șabloanelor și mai puțin pe cantitate - de aceea am înlocuit cele 9 design-uri existente anterior cu 6 variante unice.

De asemenea, am adăugat 3 tipuri de website-uri (pagină unică, pagini multiple și un profil personal) care diferă în ceea ce privește aspectul, compoziția, setul de secțiuni și multe altele.

Avem în vedere adăugarea de noi variante în viitor, în funcție de solicitările primite din partea utilizatorilor. Așadar, nu ezitați să ne oferiți feedback-ul dvs. — cu siguranță acesta este un lucru pe care-l vom repeta la neșfârsit :-)

4. Un website cu un conținut “inteligent” și numeroase rezultate

Convertorul poate activa/dezactiva secțiuni chiar dinainte ca website-ul să fie creat, fiind întotdeauna cu un pas înainte, pentru a vă economisi timp. O varietate de design-uri multiplicate cu tipul website-urilor și conținutul acestora, ca rezultat vă va permite să obțineți sute de opțiuni din partea unui website predefinit. Nimeni nu va putea spune că website-urile create prin intermediul convertorului uKit Alt arată identic. Am avut grijă de acest aspect :-)

5. Viteza de lucru

Am optimizat tot ce am putut iar acum convertorul merge ceas atunci când creează schița website-ului dvs. — toate modificările sunt aplicate în doar câteva secunde :-) Testați-l acum!.

Transformați-vă pagina de FB într-un website complet

Nu uitați - dacă aveți întrebări sau sugestii, nu ezitați să ni le transmiteți!


Comentariul dvs
avatar