Unde poate fi găsit și activat?

Widget-ul AmoCRM poate fi conectat în cadrul secțiunii Widget-uri site din Panoul Administrativ al site-ului:

Aici vi se va oferi posibilitatea de a crea un cont prin direct din Panoul Administrativ sau, dacă aveți deja unul, puteți să-l conectați.

Pentru a crea un cont nou, trebuie să introduceți numele dvs. și adresa de e-mail și veți vedea un mesaj care confirmă conectarea cu succes a AmoCRM:

Și asta este tot! Acum puteți lansa campanii de promovare eficiente și să obțineți profituri maxime din investițiile în reclamele contextuale și alte canale de promovare!

În continuare, totul se realizează prin contul dvs. AmoCRM. Dați click pe Accesează setările AmoCRM și autentificați-vă cu datele de logare transmise pe mail:

Toate informațiile despre clienți vor fi transmise automat de pe website-ul dvs. către contul AmoCRM.

Informațiile din ce formulare se trimit către AmoCRM?

Imediat ce widget-ul este conectat, sistemul CRM se va sincroniza în mod automat cu următoarele formulare:

  • Formularele de contact
  • Ferestre tip pop-up
  • Formularele de comandă din magazinul online

În setările formularului de contact și a ferestrelor tip pop up, o pictogramă de confirmare va apea - asta înseamnă că mesajele trimise prin intermediul acelui formular, vor fi redirecționate către AmoCRM:

Este gratuit?

Noul widget este disponibil în cadrul tuturor planurilor tarifare oferite de uKit. Totuși, trebuie să achiziționați un pachet în cadrul AmoCRM pentru a putea lucra cu acest sistem. Mai multe detalii cu privire la tarifere acestora, sunt disponibile aici. Noii utilizatori beneficiază de o perioadă de probă gratuită de 14 zile pentru a putea testa sistemul.

Aveți întrebări sau sugestii? Nu ezitați să ni le oferiți prin intermediul comentariilor!


Comentariul dvs
avatar