Acest widget va fi apreciat, cu siguranță, de proprietarii de website-uri specializați pe domeniul turismului, și nu numai. Acum, oricine poate afișa informații referitoare la vremea din propriul oraș sau pentru orice altă locație din lume, prin doar câteva click-uri. Iar pentru aceasta, nu este necesar să integrați coduri terțe sau să vă încurcați în setări complicate.

La fel ca și celelalte widget-uri, acesta poate fi găsit în panoul din partea stângă. Navigați în cadrul secțiunii Conținut și trageți-l în locul dorit de pe site.

Apoi, veți putea afișa vremea pentru aproape orice locație doriți.

Este suficient să scrieți primele litere pentru zona dorită, în cadrul căsuței de căutare, iar sistemul va afișa toate denumirile posibile. În plus, aveți posibilitatea de a modifica titlul din antet, în orice variantă doriți și se potrivește cu website-ul dvs. Această opțiune este utilă, de exemplu, dacă doriți să afișați numele stațiunii în loc de amplasarea geografică a acesteia, sau orice alt titlu preferat.

Pe lângă informații actualizate cu privire la vreme, aveți posibilitatea de a afișa și prognoza meteo pentru următoarele 1, 3 sau 7 zile. De asemenea, puteți selecta și unitatea pentru temperatură (Celsius sau Fahrenheit), să selectați o schemă de culori personalizate, dar și un fundal pentru widget.

Asta este tot pentru moment, dar stați pe aproape .... în curând vom reveni cu alte noutăți!


Comentariul dvs
avatar