Dacă motoarele de căutare vă indexează website-ul înainte ca acesta să fie finalizat, crawlerii pot colecta informații nedorite, precum texte standard, imagini irelevante precum și link-uri incorecte pentru conturile din rețelele sociale. Iar reindexarea website-ului de către Google ar presupune un efort suplimentar din partea dvs, astfel încât în cadrul motoarelor de căutare să apară conținutul corect.

Promovare website 1

Cu ajutorul noului instrument de Promovare veți putea verifica performanțele website-ului, astfel încât să știți dacă este momentul potrivit pentru a fi promovat sau dacă acesta mai are nevoie de îmbunătățiri. Analiza site-ului este realizată în funcție de 4 criterii principale:

  • Texte
  • Imagini
  • Domeniu
  • Widget-uri
Promovare website 2
  • Se spune că cel mai important este conținutul și așa și este - a avea texte originale este un element fundamental pentru promovarea website-ului. Dvs vă cunoașteți cel mai bine afacerea, iar asta înseamnă că dvs sunteți persoana potrivită pentru a o descrie.
  • Imaginile originale sunt o altă trăsătură extrem de importantă a unui website de succes. Lansarea unui site de fotografie (și nu numai) cu imaginile standard din Slider sau Galerie nu denotă profesionalism. De aceea vă recomandăm să înlocuiți toate imaginile cu unele personalizate, înainte de lansarea site-ului.
  • Știați că a avea un domeniu personalizat este extrem de important pentru propria afacere? Acesta susține recunoașterea brand-ului, crește nivelul de credibilitate în rândul clienților și partenerilor și vă ajută enorm în promovarea online. Dacă aveți propriul domeniu, îl puteți conecta prin doar câteva click-uri la website-ul dvs. Dacă nu, puteți achiziționa unul direct prin intermediul uKit.
  • Nu în ultimul rând, nivelul de completare al widget-urilor. Cele mai importante pentru o afacere sunt Informații de contact, Rețele Sociale, Hartă și Formular de contact. Asigurați-vă că ați introdus datele corecte ale companiei: nume, adresă, număr de telefon, program de funcționare, rețele sociale, astfel încât clienții să vă poată contacta cu ușurință.

Nu este necesar să ajungeți la 100% pentru toate cele 4 criterii, astfel încât să începeți promovarea website-ului. Puteți păstra fără probleme câteva din imaginile/textele standard atunci când website-ul este indexat pentru prima oară. În momentul în care veți ajunge în zona verde, veți putea începe promovarea site-ului.


Comentariul dvs
avatar