Vrem să vă mai ținem un pic în suspans și de aceea mai întâi vă vom dezvălui informații despre o altă actualizare pe care am efectuat-o. Aceasta se referă la modul în care puteți adăuga un link la un buton — acum vă puteți bucura de o nouă interfață intuitivă pentru crearea și organizarea link-urilor. Tot ce trebuie să faceți este să treceți cursorul deasupra butonului unui widget, după care veți putea vizualiza ce link a fost stabilit pentru acesta.

Opțiunea Ferestre tip pop-up poate fi accesată în același mod ca și cum ați adăuga un link. Tot ce trebuie să faceți este să dați click pe imaginea cu un creion, pe care o veți putea configura după preferințe. Aici aveți la dispoziție 3 opțiuni: pagină externă, pagină site și fereastră tip pop-up.

După ce ați selectat opțiunea “Fereastră tip pop-up”, aveți la dispoziție 3 formulare predefinite: Formular de Contact, Comandă un produs și Comandă un serviciu. Oricare dintre aceste formulare poate fi modificat cu ușurință, în funcție de necesități, sau se poate adăuga un formular nou personalizat.

Pentru a modifica o fereastră tip pop-up, dați click pe iconița cu creion din dreptul acesteia, după care veți putea modifica titlul câmpurilor și ordinea lor, veți avea posibilitatea de a stabili care dintre câmpuri sunt obligatorii/opționale, selecta dimensiunea câmpurilor, dar și adăuga descrieri pentru acestea. În plus, prin intermediul setărilor avansate veți avea posibilitatea de a alege modul de marcare al câmpurilor opționale și obligatorii.

Trebuie să rețineți că formularul vă permite “editarea de tip în linie” - acest lucru înseamnă că puteți da click pe câmpurile de text din fereastra tip pop-up și să le modificați direct.

Iată cum va fi afișată vizitatorilor website-ului, fereastra de tip pop-up:

Atunci când un utilizator completează formularul, detaliile sunt trimise fie pe adresa de e-mail utilizată la înregistrare, fie pe o altă adresă pe care o puteți specifica în setările formularului.

Actualmente, o fereastră tip pop-up poate fi atașată la butoanele următoarelor widget-uri:

  • Buton
  • Slider
  • Card prezentare
  • Listă de prețuri

În curând, veți avea posibilitatea de a atașa o fereastră tip pop-up la link-uri din cadrul unui text.

Mai avem și alte noutăți...

Actualizările acestei săptămâni mai includ:

  • widget-ul Căutare Google care oferă posibilitatea utilizatorilor dvs. de a găsi toate informațiile necesare în cadrul website-ului;
  • posiblitatea de a ascunde meniul din partea superioară și inferioară a paginilor site-ului;
  • înștiițările prin SMS din cadrul widget-ului Apelare client pot fi acum trimise și către o adresă de e-mail.

Peste puțin timp vom reveni cu noi actualizări și noutăți în cadrul sistemului, de aceea vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru a fi la curent cu veștile bune!


Comentariul dvs
avatar