Caseta de căutare pentru Ecwid

Doriți să oferiți clienților posibilitatea de a naviga cu ușurință printre produsele magazinului dvs.? În cadrul acestei actualizări, am adăugat opțiunea de căutare pentru magazinul Ecwid, prin intermediul căreia puteți realiza o căutare rapidă și relevantă printre produsele oferite.

Ecwid realizează căutarea pentru următoarele câmpuri:

  • nume produs
  • descriere produs
  • SKU (stock keeping unit)
  • opțiuni produs
  • nume categorie

Pentru a afișa caseta de căutare în cadrul magazinului online, accesați opțiunile Ecwid -> Activare căutare:

Verificare e-mail

Imaginați-vă că cineva a creat un website cu trafic intens și adaugă adresa dvs. la datele de contact. Pentru a evita această situație și a preveni spam-ul, solicităm proprietarului adresei de e-mail să ne confirme faptul că acesta a furnizat adresa în cauză. În caz contrar, niciun mesaj nu va putea fi trimis prin intermediul Formularului de Comandă sau Contact conectat la acest e-mail. Procedura de verificare este simplă — tot ce trebuie să faceți este să vă verificați căsuța de mesaje și să dați click pe link-ul de verificare.

Asta este tot pentru moment, dar stați pe aproape: în curând vă vom prezenta o actualizare majoră. Și, ca de obicei, vă invităm să ne oferiți feedback-ul cu privire la sistemul nostru. Vă așteptăm cu interes toate părerile!


Comentariul dvs
avatar