Alinierea cardurilor după înălțime

Cardurile de prezentare reprezintă unul dintre cele mai populare widget-uri din cadrul uKit. Și, cel mai des, acestea sunt amplasate unul lângă altul, pe același rând. Pentru astfel de situații au existat numeroase solicitări pentru a adăuga o opțiune suplimentară referitoare la alinierea cardurilor. Și iată că acum lansăm această mult așteptată opțiune!

Acum cardurile pot fi afișate în două moduri:

  • neredimensionate
  • aliniate după înălțime

Înainte:

După:

Pentru a aplica alinierea, tot ce trebuie să faceți este să activați opțiunea “Aliniere carduri după înălțime” în cadrul setărilor secțiunii.

Imagini tematice

De acum imaginile se vor adapta în funcție de design-ul pe care l-ați ales. Seturile de imagini din widget-urile galerie, slider și card prezentare se vor plia pe tema website-ului și, bineînțeles, vor depinde de design-ul pe care-l selectați.

De exemplu, dacă veți adăuga widget-ul Galerie pe website-ului unui atelier auto atunci veți vedea doar imagini relevante pentru tema dvs.

Înainte de a încheia ultimul newsletter pe anul 2015, dorim să vă mulțumim că sunteți alături de noi. Utilizatorii noștri sunt cei cărora se datorează existența acestui constructor, dar și dorința de a ne îmbunătăți în permanență serviciile oferite. Sperăm că ați avut parte de un Crăciun de neuitat alături de cei dragi și, din partea echipei uKit, dorim să vă urăm Sărbători Fericite în continuare și un An Nou plin de bucurii, sănătate și realizări. Să ne vedem cu bine și în 2016!


Comentariul dvs
avatar