Ascunderea unei pagini din cadrul rezultatelor motoarelor de căutare

Această opțiune este extrem de utilă atât pentru utilizatorii începători cât și pentru cei avansați, care acordă o atenție sporită promovării SEO. Acum, aveți posibilitatea de a nu permite motoarelor de căutare să indexeze anumite pagini din cadrul website-ului, cu excepția paginii principale. Această opțiune este utilă, de exemplu, dacă nu doriți ca roboții de căutare să vă viziteze website-ul și să colecteze informații înainte de a fi pregătit pentru acest lucru.

Pentru activarea acestei opțiuni, accesați secțiunea Paginile site-ului din panoul din stânga a site-ului -> dați click pe pictograma Setări și selectați tab-ul SEO.

Adăugarea unei imaginii prin intermediul unui link

Website-ul dvs. include mult conținut vizual? Utilizați în mod frecvent widget-uri precum Imagine, Galerie sau Slider? Dacă răspunsul este da, această nouă opțiune este ideală pentru dvs. Dacă imaginea dorită se regăsește pe internet, nu mai este necesar să o descărcați iar apoi să o adăugați manual pe website. Acum, tot ce trebuie să faceți este să specificați URL-ul imaginii și gata.

Accesați această nouă opțiune deschizând secțiunea Alegeți din Bibliotecă din cadrul widget-ului în care doriți să adăugați imaginea și să selectați opțiunea Printr-un link.

Rearanjarea rândurilor în cadrul widget-ului Lista de prețuri

Această opțiune vă oferă posibilitatea de a modifica ordinea rândurilor într-un tabel cu prețuri. Puteți muta un element prin simpla sa deplasare în noua locație.

Acum, vă invităm să testați noile opțiuni și să ne oferiți părerea dvs. cu privire la acestea!

Feedback-ul dvs. este, ca întotdeauna, extrem de apreciat. Fără părerile și sugestiile voastre nu am putea să ne îmbunătățim constant serviciile oferite!


Comentariul dvs
avatar