uKit.com

Achiziționarea domeniilor principale

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 10:35 AM 853

Pentru orice afacere este extrem de important ca website-ul de prezentare al acesteia să poată fi accesat printr-un domeniu personalizat cum ar fi: fotografii.com pentru fotografi sau imobiliare.com în cazul unei agenții imobiliare. Astfel, aveți posibilitatea de a vă conecta, în mod gratuit, propriul domeniu la website-ul creat prin intrmediul platformei uKit. Dacă nu aveți deja un domeniu principal, uKit vă oferă opțiunea de a achiziționa unul, direct din Panoul Administrativ al website-ului creat.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi șabloane și categorii

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 9:39 PM 783

Ne propunem să vă oferim o varietate cât mai mare de șabloane, pentru a găsi cu ușurință varianta cea mai potrivită pentru propria afacere. Astfel, la început de săptămână avem plăcerea de a vă prezenta noile șabloane care au fost adăugate în cadrul sistemului, în ultimele zile.

Citește mai mult2 comentarii

Design-uri noi și câteva sfaturi utile

Adăugat de: Raver | Categorie: Actualizări , 3:00 PM 777

Am lansat sistemul uKit deoarece ne dorim ca acesta să fie punctul de plecare spre o identitate online excelentă și o afacere de succes, prin intermediul Internetului. În acest context, unul dintre obiectivele noastre este de a oferi o varietate cât mai mare de design-uri și categorii pentru orice tip de IMM.

Citește mai mult2 comentarii

uKit – Soluția dedicată afacerilor pentru crearea unui website de succes

Adăugat de: Raver | Categorie: Știri , 4:50 PM 1023

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm lansarea oficială a sistemului uKit în limba română!

Aceasta este platforma ideală pentru a vă crea un website de prezentare pentru o afacere sau un magazin online: prin intermediul uKit beneficiați de o interfață intuitivă, design-uri complet optimizate pentru dispozitivele mobile, precum și instrumente dedicate mediului de afaceri.

Citește mai mult2 comentarii
« 1 2 ... 5 6 7