uKit.com

Opțiune nouă: duplicarea unei pagini

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 6:47 PM 1669

Doriți să copiați o anumită pagină din cadrul șablonului, astfel încât să aveți două sau mai multe pagini cu același set de secțiuni? Dacă răspunsul este da atunci actualizarea pe care dorim să v-o prezentăm astăzi este soluția perfectă pentru dvs: această nouă opțiune este dedicată proprietarilor de website-uri care au nevoie să cloneze aspectul unei pagini.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Apelare client, bara laterală AddThis & noi categorii de design

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 7:36 PM 1668

Deoarece dorim să vă ținem la curent cu toate noutățile care apar în cadrul sistemului nostru, astăzi vă prezentăm cele mai noi modificări. Am adăugat două widgeturi: Apelare client (permite utilizatorilor website-ului pe care-l administrați să solicite un apel telefonic din partea dvs) și Bara laterală AddThis (un instrument perfect pentru distribuirea în cadrul rețelelor sociale). Bineînțeles, între timp au fost adăugate și noi design-uri și categorii.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Halloween cu uKit: 50% reducere

Adăugat de: Felicia | Categorie: Știri , 4:00 PM 1759

Ne face plăcere să anunțăm că mult așteptata ofertă a ajuns! Pentru această ocazie specială am pregătit numeroase reduceri și coduri promoționale pentru toți utilizatorii noștri.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

JivoChat & Insigne noi

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 8:39 AM 1728

Ne face plăcere ca astăzi să vă prezentăm noi actualizări în cadrul sistemului uKit — adăugarea unei soluții de chat live gratuit și extinderea colecției de insigne. Primul element vă va ajuta să creșteți vânzările și gradul de conversie printr-un serviciu de Asistență a Clienților în timp real iar a doua actualizare, sperăm noi, va menține ridicată motivația pentru dezvoltarea și actualizarea website-ului.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi design-uri și categorii

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 11:17 AM 1724

În fiecare zi primim sugestii legate de noi categorii pe care ați dori să le adăugăm. Toate acestea sunt clasificate pe domenii, iar în funcție de numărul de solicitări primite stabilim și categoriile care urmează să fie lansate. Designerii noștri fac toate eforturile necesare astfel încât noi variante să fie lansate săptămânal.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Atrageți mai mulți clienți prin opțiunea „Compania mea pe Google”

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 8:58 PM 1913

Dacă aveți o afacere care se adresează persoanelor dintr-o anumită zonă cum ar fi o cafenea sau un cabinet stomatologic și doriți ca potențialii clienți să vă găsească mai ușor pe internet, atunci această actualizare este ideală pentru dvs. Cu ajutorul serviciului „Compania mea pe Google”, puteți să vă promovați gratuit afacerea în cadrul Căutării Google, Google Maps și Google+ .

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Editarea părții superioare/inferioare a site-ului, interfață actualizată WYSIWYG și noi design-uri

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 9:41 AM 1767

În funcție de sugestiile și comentariile utilizatorilor noștri, dezvoltăm și adăugăm noi opțiuni pentru uKit. Principala actualizare a săptămânii care tocmai s-a încheiat este una care s-a regăsit destul de des între solicitările primite — mai multe opțiuni pentru modificarea părții superioare și inferioare a site-ului. Însă cu siguranță și celelalte noutăți vă vor fi extrem de utile: actualizarea editorului vizual și două noi categorii de design-uri.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Hartă site și noi Categorii pentru design-uri

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 4:40 PM 1967

Astăzi avem plăcerea să vă prezentăm ultimele actualizări din cadrul sistemului: introducerea posibilității de a genera o hartă a website-ului (Sitemap), precum și noi design-uri pentru categoriile Servicii Juridice și Organizări evenimente.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Achiziționarea domeniilor principale

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 10:35 AM 1887

Pentru orice afacere este extrem de important ca website-ul de prezentare al acesteia să poată fi accesat printr-un domeniu personalizat cum ar fi: fotografii.com pentru fotografi sau imobiliare.com în cazul unei agenții imobiliare. Astfel, aveți posibilitatea de a vă conecta, în mod gratuit, propriul domeniu la website-ul creat prin intrmediul platformei uKit. Dacă nu aveți deja un domeniu principal, uKit vă oferă opțiunea de a achiziționa unul, direct din Panoul Administrativ al website-ului creat.

Citește mai multNiciun comentariu adăugat

Noi șabloane și categorii

Adăugat de: Felicia | Categorie: Actualizări , 9:39 PM 2008

Ne propunem să vă oferim o varietate cât mai mare de șabloane, pentru a găsi cu ușurință varianta cea mai potrivită pentru propria afacere. Astfel, la început de săptămână avem plăcerea de a vă prezenta noile șabloane care au fost adăugate în cadrul sistemului, în ultimele zile.

Citește mai mult2 comentarii
« 1 2 ... 8 9 10 11 »