Widget-ul Apelare client

Acum a devenit mult mai ușor pentru utilizatorii dvs. să vă contacteze. Cu ajutorul acestui widget puteți primi solicitări din partea acestora pentru a-i apela telefonic într-un anumit interval orar. Înștiințările vor fi trimise direct pe telefonul dvs. mobil, printr-un SMS care conține toate informațiile din solicitare.

Widget-ul poate fi adăugat din meniul din partea stângă: dați click pe Constructor -> Contact -> Apelare client.

După ce ați instalat widget-ul (acesta poate fi amplasat pe ambele laterale ale website-ului), clienții vor putea vedea un buton verde cu un receptor.

Atunci când veți da click pe buton, va apărea formularul pentru solicitarea unui apel telefonic, formular pe care-l puteți personaliza astfel încât clienții să vă furnizeze toate datele de care aveți nevoie. Detaliile cu privire la fusul orar sunt preluate în mod automat, pentru a asigura o bună comunicare în diferite locații.

Bara laterală AddThis

Un alt widget extrem de util care a fost adăugat este bara laterală AddThis, utilă pentru distribuirea în cadrul rețelelor sociale. De acum, conținutul website-ului pe care-l administrați va putea fi distribuit mult mai ușor în mediul social, astfel încât acesta să poată fi vizualizat de cât mai mulți potențiali clienți. Utilizatorii dvs. vor putea alege din peste 20 de servicii, printre care Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Reddit, Instagram, Flickr, Pinterest și Evernote.

Bara laterală AddThis se adaptează în mod automat la preferințele vizitatorilor și afișează doar rețelele pe care acești le-au utilizat cel mai des în ultima perioadă.

Widget-ul poate fi găsit în cadrul Constructorului -> tab-ul Social:

Bara poate fi adăugată o singură dată (concomitent) pe website și poate fi amplasată în partea dreaptă sau partea stângă a paginii. De asemenea, aveți posibilitatea să alegeți câte butoane vor fi afișate: între 2 și 10.

Iată cum poate să arate bara laterală:

Dar nu ne oprim aici!

Noi design-uri au fost adăugate în cadrul sistemului, precum și o nouă categorie dedicată consultaților în afaceri/investiții, contabili, etc: Finanțe.

Nu în ultimul rând, dorim să vă invităm să testați atât noile design-uri cât și widget-uri: așteptăm cu real interes toate părerile dvs. Tot ce trebuie să faceți este să ne lăsați un comentariu mai jos.


Comentariul dvs
avatar