Editarea părții superioare/inferioare a pagilor

Prima opțiune pe care dorim să v-o prezentăm astăzi are în vedere posibilitatea de a activa/dezactiva widget-uri în partea superioară/inferioară a website-ului. Nu doriți să mai afișați pictogramele rețelelor de socializare sau galeria cu imagini? Tot ceea ce trebuie să faceți de acum înainte este să dezactivați câmpurile corespunzătoare din cadrul setărilor.


Cu toate acestea, vă recomandăm să nu eliminați toate elementele: widget-uri precum cel cu informațiile de contact sunt extrem de importante pentru site-ul afacerii pe care o administrați. Astfel, potențialii clienți vă vor putea contacta mult mai ușor.

În perioada următoare vă vom oferi și mai multe opțiuni pentru personalizarea acestor secțiuni: veți avea posibilitatea de a vă adăuga propriul logo, de a modifica fundalul antetului, de a adăuga diferite widget-uri sau chiar de a crea propriile seturi.

Editorul vizual

Chiar dacă diferența nu se poate observa la prima vedere, noul Editor Vizual este o actualizare extrem de importantă: numeroase erori au fost remediate iar editarea textului a fost îmbunătățită.

Actualizarea este deja disponibilă în cadrul widget-urilor Titlu și Text, iar în curând va fi implementată și pentru alte widget-uri!

Noi design-uri și categorii

Nu doar îmbunătățirea sistemului reprezintă o prioritate pentru noi, ci și dezvoltatea și adăugarea de noi categorii și design-uri. Datorită acestui lucru, astăzi dorim să vă prezentăm noile categorii: prima este destinată transporturilor interne/internaționale, companiilor ce oferă servicii de livrare și relocare iar cea de-a doua categorie se adresează domeniului medical: clinici, centre de sănătate și alte instituții medicale. Acestea le puteți descoperi în cadrul categoriilor Transport și Sănătate & Îngrijire medicală.

Servicii Transport

Centru Medical

Alte design-uri noi au fost adăugate în cadrul categoriilor Muzică, Stilist, Agricultură și zootehnie, Mobilă.

Ca de obicei, așteptăm părerile voastre atât cu privire la categoriile de design-uri cât și legate de opțiunile pe care doriți să le regăsiți în cadrul uKit — tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu la acest articol!


Comentariul dvs
avatar