Opțiunea Duplică o Pagină vă va permite să adăugați rapid o pagină cu același design și secțiuni ca cele din pagina originală. De exemplu, dacă dețineți o agenție imobiliară, există posibilitatea să aveți nevoie de mai multe liste de tarife care să aibă același aspect, dar informații diferite, în funcție de orașul de interes.

Pentru a duplica o pagină selectați Paginile site-ului din meniul din partea stângă -> selectați pagina dorită -> click pe butonul Duplică.

Imediat pagina duplicată va apărea sub cea originală, în cadrul meniului Paginile Site-ului.

Notă:

  • 1. Pagina duplicată are aceleași setări SEO ca cea originală, așadar nu uitați să le modificați înaint de publicarea site-ului.
  • 2. Pagina duplicată are același nume și URL ca cea originală, diferența fiind în cifra 2 care este adăugată la final. Numărul arată de câte ori a fost duplicată pagina.

Nu uitați: puteți modifica setările paginii duplicate, puteți să-i schimbați ordinea din Paginile Site-ului și să-i modificați conținutului.

Vă dorim succes în continuare, în dezvoltarea website-ului dvs! Dacă aveți întrebări sau sugestii le așteptăm cu mare interes - tot ce trebuie să faceți este să ne lăsați un comentariu mai jos.



Comentariul dvs
avatar